Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől leszek érdekes egy férfinak?
Van aki szép, normális, intelligens és a kutyának nem kell, van aki meg kétszínű aljas nőszemély és belézúgnak teljesen.
Mégis mit kell adni egy férfinak, hogy belém szeressenek és hogyan kell viselkednem, higy olyan férfit érdekeljek akitől én is szeretnék többet. Ha megkérdezik tőlem fogalmam sincs mit tudnék adni, csak annyit tudok rá válaszolni, hogy nem kevesebbet, mint a többi nő.
A kérdésedben benne van a válasz is: "olyan férfit érdekeljek akitől én is szeretnék többet"
Csak azok nem érdeklődnek utánad akiknek tetszeni akarsz, ha körbenéznél magad körül, biztos hogy találnál olyan pasit akinek te lennél a mindene.
Nem rinyálok, kérdést tettem fel. Mit értesz eredetiség alatt? Szerintem mindenki egyedi így eredeti is.
Lehet nem tudok róla, hogy örülne nekem valaki a környezetemből.
Alapból vidám vagyok, csak azt látom, hogy az érdeklődés egy sereg elfogultság és illúzió.
"Van aki szép, normális, intelligens és a kutyának nem kell"
Te nagyon el vagy tévedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!