Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől leszek érdekes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől leszek érdekes egy férfinak?

Figyelt kérdés

Van aki szép, normális, intelligens és a kutyának nem kell, van aki meg kétszínű aljas nőszemély és belézúgnak teljesen.

Mégis mit kell adni egy férfinak, hogy belém szeressenek és hogyan kell viselkednem, higy olyan férfit érdekeljek akitől én is szeretnék többet. Ha megkérdezik tőlem fogalmam sincs mit tudnék adni, csak annyit tudok rá válaszolni, hogy nem kevesebbet, mint a többi nő.

2013. márc. 3. 12:44
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, mobilról írok.
2013. márc. 3. 12:44
 2/23 fospuska ***** válasza:
ez mindig attól a férfitól függ,akire szemet vetettél. lehet,bármit adsz kevés,vagy épp a kisujjad sem kell mozdítani,jön magától. minden palinak azt kell adni,amit kapni akar.de jól csak akkor fogod érezni magad vele,ha ezért nem kell másmilyennek lenni,mint amilyen valójában vagy,legfeljebb egészséges kompromisszumokat kötni.
2013. márc. 3. 12:48
 3/23 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem rinyálsz, mint egy fürdős k*rva, és képes vagy sugározni valamiféle eredetiséget.
2013. márc. 3. 12:48
 4/23 anonim ***** válasza:

A kérdésedben benne van a válasz is: "olyan férfit érdekeljek akitől én is szeretnék többet"

Csak azok nem érdeklődnek utánad akiknek tetszeni akarsz, ha körbenéznél magad körül, biztos hogy találnál olyan pasit akinek te lennél a mindene.

2013. márc. 3. 12:49
 5/23 anonim ***** válasza:
Pozitív,élettel teli kisugárzás és magabiztosság.Ennyi:)
2013. márc. 3. 12:49
 6/23 anonim ***** válasza:
wongo, azzal mégis mire menne egy ember, hogy ő a mindene valakinek, akit nem akar, nem tetszik neki, nem tud szeretni...?
2013. márc. 3. 12:53
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
told le a bugyid és megtudod mi kell egy férfinak.
2013. márc. 3. 12:54
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem rinyálok, kérdést tettem fel. Mit értesz eredetiség alatt? Szerintem mindenki egyedi így eredeti is.

Lehet nem tudok róla, hogy örülne nekem valaki a környezetemből.

Alapból vidám vagyok, csak azt látom, hogy az érdeklődés egy sereg elfogultság és illúzió.

2013. márc. 3. 12:58
 9/23 A kérdező kommentje:
Trollok, ki a napra! :D
2013. márc. 3. 13:07
 10/23 anonim ***** válasza:

"Van aki szép, normális, intelligens és a kutyának nem kell"

Te nagyon el vagy tévedve...

2013. márc. 3. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!