Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen barátom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagyon társaság közepe, se plázacica, de nem vagyook csúnya...kicsit sem. Talán a súlyommal van egy kicsi probléma, mert kellene fogynom, kb, 5 kilót. Szóval egy átlagos, normális csaj vagyok. De tényleg, mi lehet a baj?2013. márc. 2. 20:15
11/16 anonim válasza:
Szeretem az olyan tipusu lányokat mint te.
12/16 anonim válasza:
Nekem se volt 19 éves koromig párom, de nem kérdezgettem vadideneket(már akkor is volt sütnivalóm :D ), hogy miért nincs barátom, mert ők aztán honnan a fenéből a tudnák? Lehet nem vagy egy okos lány, de ez elvileg nem akadály. Majd lesz.
13/16 anonim válasza:
5 kiló ide vagy oda az ég egy adta világon nem jelent semmit se. Látatlanban viszont nem tudok mondani semmit én se. Ha "nem vagy a társaság közepe", akkor az lehetne egy magyarázat, de nekem például tetszenek az aranyos, visszahúzódó lányok, szóval ez se valószínű.
15/16 anonim válasza:
Csak nem szeretjük a buta és értelmetlen kérdéseket. Tényleg nem sok esze van annak a leányzónak, aki ilyet kérdez ismeretlenektől.
16/16 anonim válasza:
Miért kell bántani szegényt? Amúgy meg ne aggódj, lesz majd barátod, nem kell azt siettetni, fiatal vagy még. És nehogy elkezdj most fogyókúrázni a hülye kommentek miatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!