Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok miért buknak az idősebb pasikra?
King Kong, hogy ne panaszkodj hozzá szólok.. :D
Amúgy tökre igaza van..de ne általánosíts .. van ellenpélda.. :) A barátom 13 én 14(l)igen néha néznek, hogy "most tényleg fiatalabb nálad a srác?" meg hasonlók.. de szerintem lényegtelen mert szeretem..!:) [mielőtt bárki leírná, hogy 14 évesen ne beszéljek a szeretetről mert azt sem tudom mi az meg mittomén..megjegyzem, hogy kb. fél órája köszöntünk el egymástól (igen személyesen..) de már most tökre hiányzik..és 9.-én leszünk 1 hónapja együtt.. :)) )
Szóval remélem kielégítő volt a hozzászólásom. :')
Határozottan az volt :)
Bocs az általánosításért, és minden tiszteletem a Tiétek :)
Gratulálok :)
Nálam minden amit le fogok írni, saját tapasztalat! Tehát mindenhez van ellenpélda, de átéltem és így is látom!
Nos nekem bajom is volt, hogy idősebb pasikra bukom.. mondjuk ez nem annyira durva korkülönbség, hanem kb. 6 év legyen... Igen persze mondhatni, sőt inkább így is volt, beskatulyáztam a pasikat. Miért? Mert engem csak a korombeliek bántottak, tőlük kaptam a pofonokat. Ők tanítottak meg rá, hogy egy emberben hogy ismerjem fel, ha hazudik! És ez arra lökött, hogy nálam idősebb pasikat keressek fel, vagyis vonzódjak hozzájuk. Tőlük valódi szeretet kapok és tényleg szeretni képesek egy lányt, őszintén... De én sohasem kértem tőlük a pénzüket, sőt van, hogy nem is engedtem, hogy ők fizessenek, nem azért akartam velük lenni. Igen az is benne van, hogy nagyobb biztonságban érzem magam velük, érzelmileg voltam biztonságban.
Én egy fiút akkor tartok férfinek, komoly férfinek,ha úgy is viselkedik!
Az ágy.. nos nem voltam még senkivel, nem tudok ehhez kommentet írni, de én úgy vagyok ezzel, hogy akivel először leszek, vele szeretkezni szeretnék és mindent megadni neki, akkor és utána mindig, így először az igazit kell megtalálnom! Mégis mit szeretnék egy férfitól? Egy dolgot, fogadjon el és szeressen! Sajnos ezt nem nagyon találom meg a velem egykorú fiúkban és igen az idősebbekben megvan ez, tudnak elvarázsolni, nem a pénztárcával, nem az ágyban nyújtott mutatványaikkal, mivel még oda nem jutott velem senki, NEM hanem, hogy le tudok velük ülni, ha rám néz látom a szemében a szeretetet és a szerelmet, a vágyat, hogy velem lehessen. Nem kell megszólalnia sem, hogy tudjam csodásnak tart, mert ott van minden a szemében, leolvasható, ha figyel az ember, én meg bizony odafigyelek!
Igen régebben hibáztam azt mondtam, aki 24 alatti, szóba sem jöhet, mindig azt mondtam érett vagyok és azért! Nem nagyon-nagyot tévedtem! Rájöttem tudom mit keresek és senki előtt nem zárom be az ajtót, hiszen bárhol, bármikor jöhet ez a férfi, még ha nagyobb is az esélye, hogy idősebb pasi lesz, nem zárhatom ki a magam boldogságát, egy gyerekes felfogással, mindenki megérdemel egy esélyt! Szívemet kapja ajándékba és nem is kérek tőle többet, mint hogy vigyázzon rá és adja oda az övét is! :)
Kicsit hosszúra nyúlt, de így látom a világom! :)
17/L
Na, mondjuk Veled egyetértek :)
Óhh köszönöm :) csak őszinte voltam :)
Még nem találkoztam vele... de csak majd egyszer :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!