Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tini lányok miért buknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányok miért buknak az idősebb pasikra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
esélyt sem adtok a veletek egyidős vagy fiatalabb fiúknak.. mindegyiket elítélitek a koruk miatt, mert ők "gyerekes, nem elég érettetek" stb.. DE LEGALÁBB EGY ESÉLYT ADNÁTOK NEKIK! nem mindegyik fiú gyerekes.. Vannak kivételek.. nem mindegyik fiú olyan.. vannak érettek is akik veletek egy idősek!:)
2013. márc. 2. 19:06
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gond hogy ilyet szöörnyen nehéz találni! A legtöbb foglalt már.
2013. márc. 2. 19:11
 33/58 anonim ***** válasza:

OFF:Sosem gondoltam volna, hogy egy kérdés ennyire megváltoztathatja a nézőpontom.

Úgy látszik nekem 17 évesen még jó ideig nem lesz barátnőm.A 14-15 évesek még nekem éretlenek, akik meg 16-ön felül vannak idős pasit keresnek.No, hát akkor most döntöttem el, hogy sz*rok rá, nem érdekelnek a csajok kapcsolati szinten.És most tudatosult, miért mondta apám, hogy ez az idő nem a komoly kapcsolatokról szól, hanem a buliról, piáról és a szórakozásról.És most kell kiélnem magam.Most átgondolva, tényleg erről szól, ráérek majd huszonévesen csajozni.

Bocs az OFF-ért

2013. márc. 2. 19:12
 34/58 anonim ***** válasza:
Kérdező: Igaza volt apámnak, gyerünk berúgni!
2013. márc. 2. 19:16
 35/58 anonim ***** válasza:
Az én barátom fiatalabb nálam.. igaz csak egy évvel de nem baj.. :DD
2013. márc. 2. 20:40
 36/58 A kérdező kommentje:
ilyen lányokból kellene sok!
2013. márc. 2. 20:47
 37/58 anonim ***** válasza:
azért mert azzal dicsekedhet, h milyen menő, komoly palija van, pedig az a sráot minősíti, h mennyire gyerekes, h "kis" 15-6 éves bnője van, akinek még fogalma sincs arról, h mit jelent az, hha vki érett, komoly, felelősségtudattal rendelkezik.
2013. márc. 2. 21:41
 38/58 anonim ***** válasza:

Hát én nem jönnék össze egy hozzám túl fiatallal, főleg amilyen elrettentő példákat írtak itt egyesek.....

Az csak rám vetne rossz fényt!

2013. márc. 2. 21:57
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

O...M...G...

Na igen, ezen vagyok én mindíg kiakadva.

Most nézd meg az én esetem:

16 éves srác vagyok, külsőleg általában 20-25-nek tippelnek, és 13-tól 43 éves korosztály szerint szellemileg is lazán 20 fölött vagyok, tehát gyerekesség kizárva.

Látván a mostani korkülönbségeket, nekem úgy az 5-től 10 éves korosztályból kéne barátnő.

A gond csak az, hogy hozzám még egy velem egykorú csaj is fiatal, éretlen. A minimum a 16 év, de inkább fölötte kéne. Alapból nincs is gond. A 20-onéves csajokkal is jól elvagyok. DE amint megtudják a koromat lesz@rják milyennek ismermek meg, egyből kosár.

Alapból esélyt sem adnak a fiatalabbaknak, tökmind1, hogy néz ki, mennyire érett stb.

Kamu az egész.

Jó, persze érett pasi kell... nekünk meg érett csaj... ez utóbbit meg mindenki hülyeségnek tartja.

Amint észrevettem, egy csajnak minnél idősebb pasija van, annál menőbb, és annál inkább nagylánynak érzi magát, de éppen ezmiatt lesz gyerekes.

Elvégre ha egy csaj fiatalabb pasival van, mit ahogy azt már írták, rossz fényt vet rá.

És pont ezek a gyerekes lányok, mondják a velük egyidős srácokra, hogy gyerekesek. Na ez a nem mind1.

Én mindíg is úgy voltam vele, hogy hülyeség ez a korkülönbség, mindenki keressen a saját korosztályából :)

És megyjegyzem, hogyha egy 20-onéves srác összejön, egy nála 4-6 évvel fiatalabb csajjal, az ugyanolyan gyerekes, mint az olyan idős srácok.

Elvégre ha a gyerekes csajjal egyszinten van, akkor kicsitsem érettebb.

De már kíváncsian várom, hogy a csajok hogyan osztanak ki engem, mert nem merik beismerni, hogy igazam van :)

2013. márc. 3. 01:23
 40/58 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazad van!
2013. márc. 3. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!