Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tini lányok, nektek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, nektek volt már idősebb pasitok? Ha igen mennyivel volt idősebb? És miért választottál idősebb pasit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 19:26
 1/6 anonim válasza:
22 évessel voltam kapcsolatban...tulajdonképpen nem viselkedik úgy mint egy "komoly" férfi, hanem olyan mint a többi tini fiú...de mégis érettebb (gondolkodás, felfogás, témák is mások mint a kisebbeknél) mint a többi serdülő fiúcska. Ebből is látszik hogy azért a lányok előbb érnek, és komolyabb partnerre vágynak mint egy még éretlen szórakozott fiúcska aki még nem feltétlen KOMOLY kapcsolatra vágyik, ha érted miére gondolok..:)
2012. dec. 17. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
amikor 15 voltam, jártam pár hónapot egy 25 évessel, nem tudom pontosan miért, előtte is jóban voltunk, utána is
2012. dec. 17. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát végül is párom másfél évvel idősebb, de gondolom nem erre irányult a kérdés. Azért választottam őt, mert szerelmes voltam/vagyok belé.

15 éves voltam, amikor udvarolt nekem egy 22 éves srác. Mondta, hogy megvárja, amíg 17 leszek, aztán belecsapunk a lecsóba. Szerencsére addigra megismertem jelenlegi páromat. A srác vágyott rám, de hát neki meg volt engedve, hogy csajozzon és bulizzon én meg várjak rá szendén és szűziesen. Azóta nem nagyon beszéltünk mióta párom elküldte a francba, hogy szálljon le rólam.

2012. dec. 17. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

18 éves múltam, a barátom szilveszterkor tölti a 30at. Január 10-e óta vagyunk egy pár, szóval lassan egy éve. :) Minden tökéletes, imádjuk egymást, és ezt nem csak a magam nevében mondhatom. Érezteti velem, sokszor beszélgetek a legjobb barátjával kettesben, hiszen én is jóban vagyok vele, és ő is mondja, hogy rengeteget beszél rólam, szeret, tisztel, amiért a koromhoz képest olyan ember vagyok, amilyen. Egyáltalán nem a kora miatt választottam, semmilyen irányban nem befolyásolt ez a tényező, tehát negatívan sem. Egyszerűen már a megismerkedésünk után a barátkozós fázisban teljesen jól kijöttünk egymással, hasonlítunk egymásra, sok a közös tulajdonságunk, hobbink, totál egy húron pendültünk. Mondjuk eléggé nagy szerepet játszott abban, hogy összejöttünk és ilyen jól kijöttünk már a kezdetekben is, az, hogy én egy kulturális, értelmes közegben nőttem fel a szüleim miatt (színház), ő pedig ott dolgozik, így ő is ilyen, ezért hasonlítunk. Mivel én gyerekkorom óta ebben éltem, teljesen más a gondolkodásom, érdeklődési köröm, mint a korombelieknek, olyan, mint az övé, passzol az ő világához. Ráadásul annak ellenére, hogy lassan 30, teljesen úgy viselkedik, mintha valami huszonpár éves kölyök lenne. Nagyon gyermeki, lelkesedik minden iránt, imádja és habzsolja az életet, még mindig éli ezt a "bulizzunk, igyunk és hülyéskedjünk esténként a haverokkal" dolgot, nem akar még házasodni és gyereket vállalni, pont azokat éli még mindig, amiket én is. Ha már komolyabb lenne, én meg nem abban az atmoszférában nőttem volna fel, amiben ő mozog, nyilván nem lennénk még mindig együtt, nem működne. Szerencsém volt, van, azt hiszem. Bocsi, hogy hosszú lett. :)

18l

2012. dec. 17. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az általam leírtakkal persze nem akarom azt mondani, mint sokan, hogy na, de én azért vagyok vele,mert hát sokkal érettebb vagyok a kortársaimnál, mert nem feltétlen van ez így. Inkább másabb, sokoldalúbb vagyok, szerteágazóbb az érdeklődési köröm és a hobbijaim, lefedésben van az övével.
2012. dec. 17. 20:08
 6/6 anonim válasza:
Most 21 éves vagyok. 15 voltam, mikor 22 éves pasim volt. Aztán szétmentünk, összejöttem 17 évesen egy 30 évessel. Fiatalos volt, szerettük egymást, de végülis szakítottam vele is. Most 25 éves a párom. Általában a srácok későn érő típusúak, és én szeretem az érett pasikat. Ha esetleg szétmennénk, és beleszeretnék egy idősebb férfiba, kb 35-37. éves korig beleférne. :) Idősebbel már nem szívesen jönnék össze, bár ki tudja.
2012. dec. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!