Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akar minden tini lány idősebb pasit?
jó kérdés :P mert azt hiszik magukról h érettek ? v mert a vele 1idősöknek nem kellenek ? v mert szimplán fszra éheznek ? v mert sajt ?
szerintem az utolsó
és am mi az h minden tini lány ? be is bszna :D
19F
Erre én is kiváncsi lennék!
18 éves srác vagyok és szeretnék találni egy sexi vörös 16-17 éves csajszit. de eddig akárhánnyal találkoztam 23-25 éves palijaik voltak. Unokahugom (14) egy vele megyidős sráccal kavar. osztálytársai is 17-18 éves srácokkal járnak, 14 évesen... Tökön döföm magam, ha csak annyia viszem, hogy egy 14-15 évessel keljen járnom... nevettséges!
na jó ácsi : most mi a valószínűbb h 1 14 éves csaj ki találja h neki 18 éves pasi kell v az h a 18 éves pasi jól át bsza a 14 éves csajt majd meg bsza ?)
19F
Én mint nő mindig is úgy gondoltam hogy egy idősebb férfi biztonságot nyújt és jobban megért mint a velem egyidősek.
De aztán az egyik kedves velem egykorú pasi barátom felvilágosított hogy nagyon nem így van hiszen egy 24éves srác teljesen más dolgokat élt már meg mint egy 18éves.A velünk egy korú srácok pedig ugyanazt látják a világból mint mi, hasonló dolgokon esnek át.
18L
:) oh igen ezt hívják generációs szakadéknak
19F
lásd : 14 éves csaj akkora facebook huszár mint 3 másik én meg 19 éves fejjel örülök ha megtalálom az üzenőfalam :P vén fsz lettem 19 éves koromra wáááh
19F
na igen, de ha ezzel így nem szembesítenek akkor nem is veszem komolyabban ezt észre.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!