Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért akar minden tini lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért akar minden tini lány idősebb pasit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Oh 19évesen még fiatal vagy:D ne panaszkodj:D
2011. máj. 22. 18:34
 12/23 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert a 14 éves lányok éretebbek a 14 éves fiúknál az idősebb fiúkat nem értem mért akarnak fiatalabbal járni hát ők tudják...
2011. máj. 22. 18:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Én pl azért szeretem az idősebb pasikat mert azok kulturáltabbak és értelmesebbek mint az én korosztályom...valamennyire érettebbek és inkább egy férfit szeretnék mint egy birkát.

Szóval inkább egy 30as pasi mint egy 160 centis csőnacis b*zihajas srác.

18/l

2011. máj. 22. 18:41
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

érettebbek .. :D baromira :P hát őő 1 érett 14 évest nem ismerek persze jó fej 14 éves csajt igen meg szépet is meg aranyosat meg szexit is [már a 14 hez képest ] de érettet .. ne poénkodjunk ilyesmivel mert megszakad a tér idő konínum és vissza tér az even horayzon a pokolból :)

19F

2011. máj. 22. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:
mert az öszes korombeli hülye gyerekes éretlen kis bu..zi.
2011. máj. 22. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Talán mert a velük egyidősek még nem elég érettek és nem nagyon lehet velük komoly kapcsolatot kezdeni.
2011. máj. 22. 21:01
 17/23 anonim válasza:

ácsi!

Ez egy nagyon jó beszélgetés kezdete. de mrs.19:41 NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK! Én voltam a második vagy harmadik hozzászóló, akinek az unokahuga 14... Tudom mit beszélek. 18 éves fejjel nekem is volt 15 éves "barátnőm" és inkább vágyok egy 17 éves vörösre mint egy gyerekes kislányra. Én fiú suliba járok, csak fiú osztálytársam van, tudom mit beszélek! Igen nagyon sok gyerekes p*cs van a korosztályunkban és igen ottvannak a bmx-es deszkás csőnadrágos bu*ik is de ők olyan 40% ottvannak a kockák további 25-30%ot képviselnek s voalá elérkeztünk ahhoz a 30-35% hoz akik NORMÁLIS pasi néven ismertek s szerintem én is beletartozok. Csak az itt a probléma, hogy mivel minden csaj azt gondolja mint Ti, hogy ó mi gyerekes pojácák, nem vagyunk jók semmire... szóba se álltok velünk, esélyt se adva és ez itt a gond! Vágyok egy normális barátnőre, nem egy kislányra aki azt gondolja, hogy csak a 18 pasi a pasi. Ez akkora baj? 18/F

2011. máj. 22. 23:46
 18/23 anonim válasza:
Mert akkor eltudja mondani, hogy idősebb pasija van
2011. máj. 23. 10:08
 19/23 anonim ***** válasza:

MERT ŐK NEM KISFIÚK! tudják mit akarnak. plusz vannak köztük olyan szexik is...

16/l

2012. jún. 18. 15:09
 20/23 anonim ***** válasza:
17. van igaza! teljesen egyet értek vele.. kész le van zárva
2013. márc. 2. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!