Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy sokkal tobb egyedulallo tini fiu van, mint lany?
1. vagyok, amit írtam, addig ezt tapasztaltam.
28F
Ezt honnan veszed? Megszámoltad a világ összes egyedülálló tinijét, és több volt a fiú? :D
Szerintem ez max. 18-20 éves korig igaz. A lányok egyrészt előbb érnek, 14-15 évesen már pasiznak orrba-szájba, másrészt inkább az idősebbeket választják, tehát nagyobb a réteg amiből válogathatnak.
A 14-15 éves fiúkkal nem nagyon állnak szóba az idősebb lányok, a velük egykorúak meg a már leírt módon inkább az időseket preferálják.
De szerintem ez 16-17 táján kezd kiegyenlítődni, 20 körül meg már nincs különbség.
Hidd el,hogy van.Egy kis táblázatban megpróbálom leírni az én tapasztalatomat.
lány fiú
15év 20év
20év 25-30év
25év 25-40év (család)
30év 35-50év (család)
Szóval egy fiúnak mindig is nehezebb párt találni,mert a legtöbb csaj az idősebb palikra hajt.Egy 15 éves srácnak általában 13 éves lányok jutnak.Sok ilyet is lehet olvasni itt.Eközben a 15 éves lányok már 20-22 éves fiúkkal kufircolnak.
Igazán komolyan egy fiú 18-20 éves korában tud kialakítani egy párkapcsolatot,mert az alatt csak a kislányoknak kellenének.A normális fiúknak pedig nem kellenek a 13 évesek.
Sajnos ez van.21 éves vagyok,és sajnos nagyon kevés az a korombeli lány aki nem csak barátkozni akar vele.Ha sikerül ismerkednem egy 17-18 éves lánnyal akkor örülhetek,mert átlagban a 15 éveseknek kellenék....jee,pedómaci beájulna.Csak az nem én vagyok.
Ez szerintem nem így van.
Eleve több nő van mint férfi, vagy pedig az áll fenn, hogy sok pasinak több nője is van.
20f
Én még annyit hozzátennék, hogy 15 éves koromtól voltak barátnőim, többször idősebbek is 1-2 évvel, mint én. Világéletemben sportoltam, alkatilag 15-16 évesen olyan voltam, mint bármelyik 20-22 éves... Ha a mai átlagot nézem a 40 kilójával, meg a seggén lógó gatyával, úgy néznek ki, mint egy anorexiás lány. A vasalt hajról, csőnadrágól, meg a többi nyomiságról már nem is beszélek.
A lányoknak férfi kell, "ezek" meg nem azok.
Szerintem...
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!