Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok hány pasitok volt és hogy jöttek össze a kapcsolataitok?
Na erre kiváncsi vagyok:D
Szeretnék szakadni a röhögéstől és a kétségbe eséstől...
Tinikoromban 1 pasim volt. Most egy másik pasival élek együtt 2 éve.
22/N
Szia!
Kedves kérdező attól ,hogy te még 16 évesen nem voltál pasival annyit jelent ,hogy nem fekszel le fűvel fával.Egy 16 éves lánnyal kb 20 perc alatt elhiteted ,hogy ő életed szerelme együtt lesztek örökké és a többi..
Ez nem így van.16 évesen inkább járj suliba örülj ,hogy jól tanulsz és hanyagold a srácokat.Hogyha itt lesz az ideje akkor majd kezdeményezned kell mert a mostani 16 évesek nyulak, ami annyit tesz ,hogy ha itt az ideje neked kell rámozdulj a kiszemelt emberre.Viseld büszkén ,hogy te még nem voltál senkivel! Ez nem szégyen ez inkább büszkeségre ad okot
20/f
Nekem eddig 2 barátom volt, akivel azt mondhatom hogy kapcsolat volt. Ebbe a 2-be beleszámoltam a mostanit is.
Az első fiúval még 14 évesen jöttem össze, osztálytársak voltunk 8 évig, majd utána nyáron ő kezdeményezett, ez csak 4-5 hónapig tartott, nem volt annyira komoly.
A mostani barátommal régen csak köszönőviszonyban voltunk, mert a bátyám haverja volt, és én csak ennyire ismertem hogy tudtam ki is ő. Amikor 15 éves voltam (akkor ő 19) akkor elkezdtünk beszélgetni interneten, ő kezdeményezett, aztán néhányszor találkoztunk, sokat beszélgettünk, megismerkedtünk és pár hónap után összejöttünk. Ez a kapcsolat már 2,5 éve tart. Remélem még sokáig..:)
18L
Először 13 évesen "jártam" egy osztálytársammal, de az annyi volt, hogy fogta a kezemet az utcán... :D És 3 hétig tartott. :D
Aztán 14,5 évesen összejöttem egy másik osztálytársammal, 3 éve jártunk egy osztályba és egymásba habarodtunk, az a kapcsolat másfél évig tartott. Nem feküdtem le vele, de nem emiatt lett vége, nála elmúlt a szerelem.
16,5 évesen ismertem meg a mostani barátomat, Vele egy közös barát szülinapi buliján találkoztunk először (Ő akkor 18 múlt), rengeteget beszélgettünk, aztán Ő megszerezte az msn- címem (nem én adtam meg neki), ott is rengeteget beszélgettünk, találkozgattunk és pár hét alatt egymásba zúgtunk. 1 év járás után feküdtem le vele. Már több, mint 3 éve vagyunk együtt, azóta is fülig szerelmesek vagyunk egymásba, fél év múlva költözök hozzá. Remélem ez egy életre szóló kapcsolat :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!