Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha élményfürdőben randiztok, nézitek csajok a pasitok farkának méretét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 23:56
2/9 Holdtündér válasza:
Mi fürödtünk otthon együtt a medencében még a kapcsolatunk elején. És igen, néztem. Kíváncsi voltam, mekkora. :D
3/9 anonim válasza:
Mindent megnézünk. Tudod, mi ilyen kíváncsiak vagyunk...
4/9 anonim válasza:
Szerintem alapállapotban nincs jelentősége a méretnek. Arra meg minden férfi ügyel, hogy fürdőben ne álljon fel, mert az marha kínos tud lenni.
6/9 anonim válasza:
én ha a pasi fürdőgatyában van elöbb a testét nézem és utána oda-oda nézek de nem ez a legfontosabb mer az számít hogy mereven mekkora neki
7/9 anonim válasza:
én dugni akarok barlangfürdőbe.. akkor megnézheti bnőm (amit már nagyon sokszor látott) :D nem tudjátok merre van ilyen?
8/9 anonim válasza:
miskoolctapolcán van barlangfürdő van sötét része is bár én csak nyáron voltam ott elvileg melegvizes de nyáron sokan voltak:D
9/9 anonim válasza:
A vízben/nyugalmi állapotban való méretnek nem sok jelentősége van, sokaknál az elég kicsi, de izgalmi állapotban drasztikus változás áll be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!