Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha randiztok egy fiúval, mit néztek meg rajta?
És a belső értékeit tekintve mi a fontos számotokra?
17/F
Köszi a válaszodat :)
Amúgy a kéz az nálam is fontos, mármint a leányzón azt mindig megnézem.
Tegnap voltam egy randin, aztán eléggé csúnyácska volt a csaj körme. Le volt róla pattogva a mélyvörös lakkja.
Mindenben stimmel a csaj, de attól az egy dologtól nem tudok megszabadulni... :D
És furcsán is volt felöltözve.
Szerintem én fiúként többet foglalkoztam a külsőmmel a randi előtt... :D
Az első volt egyébként.
Ezért kérdeztem meg, hogy ti mit néztek meg. :)
Fúú a körmökre én is nagyon kényes vagyok. Nem tudom, nekem ez már berögzült mániám. :)
Amúgy az első voltam.
17/L
Először is egy az egyben a fiút. Az összhatás, a kisugárzás, az alapvető ápoltság (rendezett, nem zsíros haj, ápolt bőr, ápolt körmök, dezodor használata stb.), ez nálam nagyon fontos. Szerintem ez nem nagy elvárás:)
Belső tulajdonságok közül nekem fontos, hogy megbízható, humoros legyen, aki mellett nem unatkozok és legyen őszinte. Később pedig ahhoz, hogy kapcsolat legyen, szeressen és én is szeressem, valamint legyünk hűségesek egymáshoz.
Nos, mit gondolsz, sokat kérek?? Mert hogy én még egy ilyen fiút sem találtam eddig:$ :S
16/L
Na, akkor biztos nem veled randiztam... :D
Amúgy téged ez mennyire befolyásol? Tehát ha valakinek - tegyük fel - retkes a körme, nem is találkozol vele többet?
Mert engem ez a lakkos cucc igencsak mélyen érintett, mert így kicsit igénytelennek tűnt. De amikor megölelt, nem éreztem semmi szagot, szóval táncsak nem annyira elhanyagolt. :D
(Az előző 19:33-nak, ez pedig 19:38-nak megy. :D)
Hát lehetséges, hogy nem fogsz túl sok ilyen srácot találni. :D Én ilyen lányt keresek, és még nem sok sikerrel jártam... :D
Mindig csak egy-két dolgon bukik meg a dolog, és ez igencsak gázos.
És ilyenkor még meg sem mondhatod neki, hogy "figyelj már, azért nem, mert koszos a körmöd" :D Az milyen már...
Dehát nem is kell 17 évesen a tökéletest keresni. :)
Hát ja, tökre érthető mondjuk.
Szóval akkor ez a körömlakk lepattogása nem akkora dolog.
Csak kicsit így az jött le, hogy nem vette komolyan a találkát.
Bár fene tudja :D Azért aranyos volt, de ha a következő randin is olyan lesz neki a körme, akkor ez bizony barátsággá szelídül. :D
:oo Az széééép :DD
Remélem, a szőrös női hónalj nem jön divatba, mert akkor kajak inkább b*zi leszek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!