Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha randiztok egy fiúval, mit néztek meg rajta?
Figyelt kérdés
És a belső értékeit tekintve mi a fontos számotokra?
17/F
2011. máj. 29. 18:48
11/17 anonim válasza:
xD Én tuti nem követném azt a divatot...fúúú.
12/17 A kérdező kommentje:
Na akkor maradna egy nő pár milliárd férfinak. :D Olyan vita menne érted... :D
Beállnék a sorba, hidd el. :D Vagy elkapnék pár nőt egy borotvával, és ördögi kacajjal leborotválnám a hónaljkutyát drága hajlatukból. :D
2011. máj. 29. 20:16
13/17 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy akkor te halott lennél...ha megakadályozod őket a divat követésében, hát nem tudom, hogy hogyan oltanák ki az életed.
14/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen lassan, hogy legyen idejük megkínozni. :D
Hát igen... Ezek a nők... :D
2011. máj. 29. 21:14
15/17 anonim válasza:
Vagy inkább ezek a férfiak...egyiknek sem lehet rendesen megfelelni. :) Persze ez fordítva is igaz, mert a nőknek sem felel meg minden férfi.
17/17 anonim válasza:
Én csak olyanokkal randizok akik már a randi előtt is tetszettek...:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!