Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tini lányok miért buknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányok miért buknak az idősebb pasikra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

16os vagyok. Még hozzátenném hogy szerintem egy kicsit gondok vannak az olyan 28 évessel aki ilyen fiatallal kezdd ki. Igaz hogy elég érettnek tűnik a barátnőm, gondolkodás szempontjából nem az. De inkább nem szálok vele vitába, mert szereti. Csak egyet nem értek:

megkérdeztem tőle, hogy le feküdne-e vele, ha megkérné a pasija. Azt mondta igen, mert szereti. Utána azt kérdeztem, hogy ha lenne egy korabeli pasija, aki azt akarná hogy feküdjön le vele, nemet mondana. Ezt nem igazán értettem...

2013. márc. 2. 18:10
 22/58 anonim ***** válasza:

Érettebbek, tapasztaltabbak, többet tudnak nyújtani párkapcsolati téren. Van már egzisztenciájuk, nem anyukával laknak, stb., ...

És mert szeretjük!

38f.

2013. márc. 2. 18:20
 23/58 anonim ***** válasza:
20dik válaszoló a legtöb korombeli csaj ha egy érettebb pasival beszél elkezdi játszani az eszét,mert nem tudja másképp leküzdeni a feszültséget,és bizonyítási kényszert érez.és ez eléggé éretlenül viselkednek,azért gondolod te őket olyan hülyeknek. am az a macsó 23éves jól érzed magad? hogyhogy még mindig szűz vagy?:"S.sajnálom.jól teszed hogy nem jársz velük,én se járnék Veled.(vagy?!):*
2013. márc. 2. 18:22
 24/58 anonim válasza:

Nekem 9évvel idósebb barátom van, és a korombeli srácok egyáltalán nem vonzanak! Gyerekesek,éretlenek gondolkodásuak...Meg különben is sokkal jobban megértjük egymást ekkora korkûlönbségnél, és tud "nevelni", tani egy s másra... :) 15L

UI:Több mint 1 éve vagyunk együtt.

2013. márc. 2. 18:28
 25/58 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.. a 23 éves szűz :D

Az a helyzet, hogy én mindig is egy őszinte, értelmes, kedves kis lánykát kerestem, akit majd védelmezhetek, akivel nevethetünk és akivel majd boldogok leszünk :)

Tizenéves koromban még teljesen másképp láttam a dolgokat. Most úgy néz ki, van egy 17 éves lány. Egy igazi tündér :) Akiről régen olyan sokat álmodtam... nagy eséllyel övé lesz a feladat, hogy elvegye :) Persze én ezt viszonozni fogom^^. És nagyon nem bántam meg, hogy eddig vártam. Tökéletes lesz minden :)

2013. márc. 2. 18:28
 26/58 anonim ***** válasza:
Néhányan tényleg érettebbeket keresnek, mint a saját korosztályuk, de a legtöbbjük egyszerűen többnek akar látszani attól, ami valójában: egy felszínes, buta p*csa. Tisztelet a kivételnek.
2013. márc. 2. 18:38
 27/58 anonim ***** válasza:
a 11 a 23éves szűznek.jajj hogy te mennyire romantikus vagy :333333 ennélek meg.sok szerencsét.:)
2013. márc. 2. 18:39
 28/58 anonim ***** válasza:
55%
Mert a mai világban a pénztelenség miatt apakomplexizálódnak a lányok.
2013. márc. 2. 18:44
 29/58 anonim ***** válasza:

Mert sok olyat megadnak egy lánynak amit egy vele egykorú csak később v egyáltalán nem tudna.

Vagy nincs tisztábban a dolgokkal pl az ágyban kaphat tőle bókokat, törést, kedvességet. A fiatallal ellentétbe akinek csak az számít h "Na mikor dugunk" Egy idősebb pasi tudja hogy a nők nem csak szextárgyak de ezt a 14-18 évesek még nem látják át. (Bocs de így van)

Plusz lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni, nem csak arról h szex pia, buli.

Mivel valószínűleg van állása is anyagilag is többet tud nyújtani mint egy általában kereset nélküli tini srác.

Ajándékot is nagyobb értékben tudd venni, és hidd el ez egy nőnek számít ám.

Valszeg van lakása, tehát a csaj simán oda mehet nincs magyarázkodás anyunak apunak, h mér, meddig, kicsoda. Nincs rajtakapás szexnél.

Plusz ott is aludhat v ott is élhet.

Ha van kocsija érte mehet sok helyre v mindenhova.

A lány sokkal nagyobb biztonságban érzi magát mellette.

Nem véletlen hogy a húgomnak is csak 30-s pasijai voltak és vannak most is.

24 F

2013. márc. 2. 18:47
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nekem többet jelent,a barátnőm mint egy szextárgy.

És a 30 évese pasinak komoly kapcsolatot jelent egy 15 éves?

2013. márc. 2. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!