Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon el vagyok keseredve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találom akivel egymásba tudnánk szeretni. Nem bulizom, nem élek társasági életet, egyedül járok mindenhova. Ha leszólítanak akkor csak valami alpári visszataszító nagyképű menőgyerek. Normális férfiak nem kíváncsiak rám. Nem is volt még barátom sem. :/

22/N

2013. márc. 1. 21:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hát igen az borzasztó...szőrnyű világban élünk.

volt már úgy hogy te próbáltál közeledni, kezdeményezni apró jelek stb??

De ne legyél elkeseredve arany bogaram. Sokan vannak még így mint te, és van amelyik ronda is vagy coca.

2013. márc. 1. 21:51
 12/23 A kérdező kommentje:
Vonaton szemezgettem, de akkor már szálltunk le, volt, hogy leültem valaki mellé aki tetszik, beszélgettünk, de annyi. Gondoltam rá, hogy osztogatok névjegykártyát annak aki tetszik. :D De elég béna lenne... :D
2013. márc. 1. 21:54
 13/23 anonim ***** válasza:
Figyelj már! Kondi jársz és nem találsz senkit. Ezt nem hiszem, én jóval idősebb vagyok mégis találtam volna. Talán nézzél szét jobban, ne csak azokat vedd észre amik előtted vannak, kicsit jobban van arra idő, sőt még dumálásra is. Nekem volt, Neked is kell hogy legyen. N
2013. márc. 1. 21:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Oda ilyen nagymenőző fickók járnak, nem átlagos, visszahúzódó férfiak. :S
2013. márc. 1. 22:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Mutasd meg másoknak a belső értékeidet. A volt szobatársam szokta mondogatni anno, hogy "Néma gyereknek anyja veri a f...át". Gondolom, társaságban is inkább visszahúzódóbb típus vagy, a szürke kisegerek meg kevésbé feltűnőek, főleg ha még esetleg a belső értékeiket is titkolják. Nem tudom, te milyen lehetsz, csak tippelek. Ismertesd meg magad másokkal, láttasd azt, ami benned van, máskülönben nem fognak észrevenni.
2013. márc. 1. 22:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Hogyan láttassam, ha nem kommunikálok azokkal akikkel tudatni szeretném? Írjak ki fbra mindenféle idézetet meg szánalmas szarságot, hogy mennyire egyedül vagyok? :D
2013. márc. 1. 22:02
 17/23 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, szerintem sok levelet kaptál már a kérdés kiírása óta, csak akad köztük egy érdekesebb :D Talán még én is írtam volna, de Győr messze van, távkapcsolatból meg egy éppen elég volt :)

23/F

2013. márc. 1. 22:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk az évfolyamtársaiddal is beszélgess, vagy járj el a barátnőiddel valahová, ahol tudsz ismerkedni, járj közösségekbe (filmklub, olvasókör, sportkör, mittudomén), ahol meg tudod mutatni magad. Vagy bárkivel beszélsz is, legyen határozott véleményed, és merd is vállalni. Csak kommunikáció révén ismerhetjük meg egymást, máskülönben honnan tudnánk meg, hogy mi rejlik a másik emberben?
2013. márc. 1. 22:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Távolság mindig gond. hogyan beszélgessek ha eddig sem beszélgettem velük? Nincsenek barátnőim. Sok mindenről van véleményem, ezzel rendben vagyok. Egyszerűen van a közösség és vagyok én, a többiek elvannak egymással én meg egyedül. Néha beszélgetek, de végeredményben mindig egyedül vagyok. Megyek a saját dolgomra, vonatra, vezetni, haza pihenni, stb.
2013. márc. 1. 22:13
 20/23 A kérdező kommentje:
De nemhogy párkapcsolat nem jön össze, még valami baráti kavarás sem.
2013. márc. 1. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!