Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom akivel egymásba tudnánk szeretni. Nem bulizom, nem élek társasági életet, egyedül járok mindenhova. Ha leszólítanak akkor csak valami alpári visszataszító nagyképű menőgyerek. Normális férfiak nem kíváncsiak rám. Nem is volt még barátom sem. :/
22/N
2013. márc. 1. 21:42
1/23 anonim válasza:
Mi az ami benned erdekes, es kellene, hogy a normalis feriakat vonzza?
4/23 anonim válasza:
Talán szakkörre,edzeni,vagy valamilyen tanfolyamra eljárhatnál.
Ne add fel.
5/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, de az biztos, hogy nem érek kevesebbet, mint a többi nő.
2013. márc. 1. 21:45
6/23 anonim válasza:
Szerintem kérek egy szál füvescigit gyorsan, aztán van egy üveg Tequilám, azt partizunk egyet, és nem leszel szomorú.
Ha nem jössz kénytelen leszek egyedül meginni valamit.
Egyébként meg mi lesz így a világgal? Hogy nem veszel részt benne, tönkremegy.
És ezek szerint most betegeskedsz esetleg náthás vagy , vagy fáj a fejed is, hányinger?
nincs semmi?
7/23 A kérdező kommentje:
Konditerembe eljárok, de pont nem a kondis férfiak az eseteim. Kávézóban, könyvtárban, vonaton, Duna parton tudok ismerkedni és ennyi.
2013. márc. 1. 21:46
8/23 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy Veszprém környéki vagy eredetileg, csak suliba jársz Pestre? Csak egy mellékes kérdés...
9/23 A kérdező kommentje:
Most csak azért nem fogok bulizni, hogy találjak valakit. Nem szeretem a bulizós, alkoholizálós fickókat. Mértékkel még nem zavar, de aki minden hétvégén részeg az azért taszít.
2013. márc. 1. 21:48
10/23 A kérdező kommentje:
Győrben tanulok. Amúgy nem lenne gond velem szerintem, csak ilyen szerencsétlenül jönnek ki a dolgok.
2013. márc. 1. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!