Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg könnyebben beszél azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg könnyebben beszél azt a pasi csajokról, csajozási teknikákról akik egyébként is sikeresek a csajoknál, akik sikeresnek születtek alapból?

Figyelt kérdés
Mert sokszor hallani azt bulikban is, amint a rossz kinézetű , hallgatag pasinak a helyes szőke pasik mondják, hogy menj oda, dumálgass, légy laza, simán hódítsd meg. De ez nem nekem olyan dolognak tűnik, hogy csak kis részben tanulható, erre születni is kell (jó külső, jó beszékőke). Ez olyan mint amikor pl Usain Bolt akarná a gyorsfutási praktikáit megtanítani egy mezei futónak, hogy az hogyan legyen világcsúcstartó futó. Holott erre is születni kell leginkább, csak egy szintig lehet megtanítani. Vagy hiába osztja az észt az a hegymászó, aki már kétszer mászta meg a M. everestet az olyannak, aki tüdőbeteg, vagy féllábú, gyenge fizikumú, de szeretné ő is megmászni. Mert ez nekem ilyesminek tűnik. Mennyire igaz?
2013. márc. 1. 11:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Beszélhetünk így is, de továbbra is azt mondom buta vagy, mint egy marék fold, mert még azt sem tudtad értelmezni, amit írok, hogy nem a helyesírásodba kötöttem bele.

Ezzel meg így nem tudok mit kezdeni.

2013. márc. 1. 13:48
 32/36 anonim ***** válasza:
vége van:) nem reagálok nem kommunikálok veled nem éri meg az idöt le is köcs.gözhetsz anyázhatsz,nem játszok kislanyokkal,nem sertegetek senkit,kezd szemelyes hangvételüvé vállni ezen irkála´s köszi nem szia:)
2013. márc. 1. 13:51
 33/36 anonim ***** válasza:

Egyébként egy buta, önbizalom hiányos, bizonytalan libuskát tényleg nem kunszt felszedni. Abszolút.. Azok mindenkinek hanyatt dőlnek, de egy igazi nőhöz már nem elég a nagy egó.

Így megy ez.

És igen, ez itt a net. Szóval te is hazudsz. Senkit nem döntöttél meg, csak szeretnéd. Simán kivetíted a vágyaidat, amilyen szeretnél lenni, de nem vagy.

Na most minősítettelek. De csak az alapján, amit írsz és hozzáteszem a minősítgetést te kezdted.

Erre most meg fogom kapni, hogy te nem hazudsz és de te igazi férfi vagy, ha akarnád 10 percen belül már a farkadon lenne a szám, vagy hogy te igazi macsó májer gyerek vagy, felhozol majd megint jó pár igazságtartalmában megkérdőjelezhető példát, de nem kell.. ne fáradj a fölösleges billentyű nyomkodásával.

Komolyan felesleges.

2013. márc. 1. 13:54
 34/36 anonim ***** válasza:
Ez is milyen tipikus. Csak azt nem veszed észre, hogy én már rég visszafele jövök azon az úton, amin te még csak most indultál el.
2013. márc. 1. 13:55
 35/36 A kérdező kommentje:
Nehéz ügy sajnos ez nekem.
2013. márc. 1. 14:16
 36/36 anonim ***** válasza:

Én sem születtem úgy, h bárkiről ledumálom a bugyit.

De eleget voltam társaságban, tettem azért, hogy ne nézzek ki szarul, és láss csodát, működik.

2013. márc. 1. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!