Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg könnyebben beszél azt a pasi csajokról, csajozási teknikákról akik egyébként is sikeresek a csajoknál, akik sikeresnek születtek alapból?
Beszélhetünk így is, de továbbra is azt mondom buta vagy, mint egy marék fold, mert még azt sem tudtad értelmezni, amit írok, hogy nem a helyesírásodba kötöttem bele.
Ezzel meg így nem tudok mit kezdeni.
Egyébként egy buta, önbizalom hiányos, bizonytalan libuskát tényleg nem kunszt felszedni. Abszolút.. Azok mindenkinek hanyatt dőlnek, de egy igazi nőhöz már nem elég a nagy egó.
Így megy ez.
És igen, ez itt a net. Szóval te is hazudsz. Senkit nem döntöttél meg, csak szeretnéd. Simán kivetíted a vágyaidat, amilyen szeretnél lenni, de nem vagy.
Na most minősítettelek. De csak az alapján, amit írsz és hozzáteszem a minősítgetést te kezdted.
Erre most meg fogom kapni, hogy te nem hazudsz és de te igazi férfi vagy, ha akarnád 10 percen belül már a farkadon lenne a szám, vagy hogy te igazi macsó májer gyerek vagy, felhozol majd megint jó pár igazságtartalmában megkérdőjelezhető példát, de nem kell.. ne fáradj a fölösleges billentyű nyomkodásával.
Komolyan felesleges.
Én sem születtem úgy, h bárkiről ledumálom a bugyit.
De eleget voltam társaságban, tettem azért, hogy ne nézzek ki szarul, és láss csodát, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!