Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg könnyebben beszél azt a pasi csajokról, csajozási teknikákról akik egyébként is sikeresek a csajoknál, akik sikeresnek születtek alapból?
Figyelt kérdés
Mert sokszor hallani azt bulikban is, amint a rossz kinézetű , hallgatag pasinak a helyes szőke pasik mondják, hogy menj oda, dumálgass, légy laza, simán hódítsd meg. De ez nem nekem olyan dolognak tűnik, hogy csak kis részben tanulható, erre születni is kell (jó külső, jó beszékőke). Ez olyan mint amikor pl Usain Bolt akarná a gyorsfutási praktikáit megtanítani egy mezei futónak, hogy az hogyan legyen világcsúcstartó futó. Holott erre is születni kell leginkább, csak egy szintig lehet megtanítani. Vagy hiába osztja az észt az a hegymászó, aki már kétszer mászta meg a M. everestet az olyannak, aki tüdőbeteg, vagy féllábú, gyenge fizikumú, de szeretné ő is megmászni. Mert ez nekem ilyesminek tűnik. Mennyire igaz?2013. márc. 1. 11:26
21/36 anonim válasza:
Jogsim is van és kereket is cserélek. Sőt, felcipelem a földszintről a másodikra a mosógépem, anélkül, hogy pasiért kiáltanék. Eltartom magam.
A példáid bukottak. Mindegyik általad felsorolt példára van női megfelelő is.
És igen, én is okkal írom ezt. El vagytok szállva magatoktól a nagy semmire...
22/36 anonim válasza:
Mellesleg a reakciód kiszámítható volt, bizonyítandó az igazamat.
23/36 anonim válasza:
A legjobb pasival, akivel valaha dolgom volt (kajak kenus, jóképű, gazdag) 2 hétig jártam, mert nem bírtam elviselni. Felejthetetlen tapasztalat volt. Minden nő felnő egyszer, és azt keresi, aki szellemileg is kielégíti. Kislányokkal meg nem kell kezdeni, ha nem tudsz velük bánni. Nézz egy szinttel feljebb!
24/36 anonim válasza:
Hazudsz:)ide bármit írhatsz:)csacsilány:)aktí 6 hónapos közös élet során sem ismernél ki:)ostoba vagy látod?mindnek van nöi megfelelöje ezt írtad..igaz?Jézusnak is?itt baxtad el..egyszerü faék vagy mint a többi, 3 órán belül megfektetnélek:)nyuszifül:9elet keves lenne arra hogy egy nö kereket cseréljen hacsak nem vagy 123 kg..(ebben az esetben nem fektetnélek meg):9
25/36 anonim válasza:
Csak nem Kucsera volt az?! :)
Mi volt a gond vele?
26/36 anonim válasza:
Még valami:)S"őt, felcipelem a földszintről a másodikra a mosógépem, anélkül, hogy pasiért kiáltanék" csillagvirág:) 96 kg vagyok brutális fizikai állapotnak örvendek de egy 47-56 kg közötti mosógépet nem vinnék fel egyedül oda ahová te az tuti,az van hogy hazudsz:)3 órán belül elöttem térdelnél (ahogyan ezt sokan megtették mar elötted) és orálisan boldoggá tennél:)tudod miért?mert én ezt akarnám:))
27/36 anonim válasza:
"tudod miért?mert én ezt akarnám:))"
Úgy érted, a 96 kiló izomerőddel odanyomnád a fejét? :D
28/36 anonim válasza:
Hát a reakcióid továbbra is kiszámíthatóak.
Jézus meg... Mesehősökben nem igazán hiszek.
3 óra alatt? Nem hiszem... Nem tudok mit kezdeni egy olyasvalakivel, aki nálam alacsonyabb szellemi szinten tengődik. Egyszerűen nem izgatnak a buta pasik.
A becézgetéshez meg csak annyit, hogy nem őriztünk együtt libát.
29/36 anonim válasza:
mínösitesz:)?ennyire futja:)többet vártam volna egy erös csajtól:)hosszú ö és ü hiányában ill a magyar nyelvtan iránt érzett végtelen érdektelenségben mikor kötsz bele:?nyuszicsillag:)te figyi ez egy online oldal amiröl atörvényi rendelet ertelmében 5-évig a saját szolgáltatóm 7-évig elment minden egyes leütést mikor hová mit írtam stb stb amennyiben a becézgetések neked nem tetszöek csak jelezd és nem teszem bár alkotmányos jogom,mert sem vallásodban sem faji,nemi ,világpolitikai nézeteidben nem sértelek.okos lány vagy ,hazudni azt annyira nem tudsz de talán nem is baj,az van hogy meguntalak..szia:)csacsilány:)libákat örzöl?micsoda xar meló:)
30/36 anonim válasza:
13:36:))vegülis megoldhatnám :)))de eddig mentek maguktól:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!