Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg könnyebben beszél azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg könnyebben beszél azt a pasi csajokról, csajozási teknikákról akik egyébként is sikeresek a csajoknál, akik sikeresnek születtek alapból?

Figyelt kérdés
Mert sokszor hallani azt bulikban is, amint a rossz kinézetű , hallgatag pasinak a helyes szőke pasik mondják, hogy menj oda, dumálgass, légy laza, simán hódítsd meg. De ez nem nekem olyan dolognak tűnik, hogy csak kis részben tanulható, erre születni is kell (jó külső, jó beszékőke). Ez olyan mint amikor pl Usain Bolt akarná a gyorsfutási praktikáit megtanítani egy mezei futónak, hogy az hogyan legyen világcsúcstartó futó. Holott erre is születni kell leginkább, csak egy szintig lehet megtanítani. Vagy hiába osztja az észt az a hegymászó, aki már kétszer mászta meg a M. everestet az olyannak, aki tüdőbeteg, vagy féllábú, gyenge fizikumú, de szeretné ő is megmászni. Mert ez nekem ilyesminek tűnik. Mennyire igaz?
2013. márc. 1. 11:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve. aki soviniszta, de igazán, annak mindig van nője. aki el/megkeseredett, az más tészta.
2013. márc. 1. 12:12
 12/36 anonim ***** válasza:

Ja, soviniszta pasik mellett mindig van egy "önműködő" guminő, aki elviseli a f.szságait, remek kapcsolat lehet.

Sikeresnek nem születik senki, van olyan, hogy valaki alapból extrovertáltabb, gyerekként több sikerélmény éri, de aki nem volt ilyen szerencsés, az tudatosan is megtanulhatja ezt, sokkal rövidebb idő alatt. Usain Bolt is fel tudna hozni világszínvonalra egy mezei futót (ha ért az oktatáshoz, nem ismerem ennyire a pályafutását), világcsúcstartó nem lenne belőle, de miért lenne az a cél ismerkedésnél, csajozásnál, hogy valaki a legjobb legyen a világon? Ha csak "megyei" vagy "országos" szintet elér, akkor sem lesz már többé túl sok problémája az életnek ezen a területén.

2013. márc. 1. 12:20
 13/36 anonim ***** válasza:
Ja, soviniszta pasik mellett mindig van egy "önműködő" guminő, aki elviseli a f.szságait, remek kapcsolat lehet. erre a gondolatmenetre fogadást nagyösszegben nem kötnék a helyedben...ismételném nem tartom sokra a nöket egy dolog kivetelevel erre most nem térnek ki ismét gondolod hogy ezen véleményemnek hangot adok?itt naná mert anonim és ha a tulajdon rokonom írna kommentet még akkor is zéró esély lenne a bukásra.NB 1-es(hamár a sport lett valamiféle etalon)csajok tucatjait volt szerencsém felpróbálni imadnak a lányok egyszerüen megszerezhetö bármelyik.az´rt jellemeztem öket ahogy mert ezt gondolom ez a tapasztalatom és nem azért mert rosszul aludtam..okß
2013. márc. 1. 12:29
 14/36 anonim ***** válasza:

Volt szerencsém egy ilyen technika virtuóz pasihoz.

Tényleg ért a nőkhöz.

Viszont egy valamit nem tud.

Spontán lenni, és előítélet mentes. Túl tudatos lett, és ezzel egyszerűen egy bizonyos határon túl, nem tudja elengedni magát.

Bizonyos típusokat ki lehet ismerni, meg felépíteni ilyen olyan rendszereket, vagy alapból még annak is akinek a kisujjában van a csajozás, egyszer érheti meglepetés, és akkor ott áll, a nagy technikai tudásával: és nem érti.

Meg hát, párt keresni, vagy csajozni két külön dolog.

A csajozás mindig megragad egy szinten, stagnál. Inkább minél több lány megismerése a cél, és ez nagyon kellemes

lehet, mert azt az érzetet adja, hogy az ember szabad, és bárkit letud szólítani, megismerkedni vele. Szabad, és nem gátolják a félelmei.

Na de valakit megtartani, és elmélyült kapcsolatban lenni vele, már egy döntés kérdése is. Nem csak technika, és így mást jelent a "siker", mert már párkapcsolatokról beszélünk.

2013. márc. 1. 12:42
 15/36 anonim ***** válasza:

12.42

Megkérdezhetek valamit? Ez a srác nem egy PUA volt, aki tervszerűen tanulja a csajozást? Mert nekem a leírtakból úgy tűnik. Engem arra emlékeztetnek ők, mint amikor pl. egy harcművész hosszú időn keresztül gyakorolja a formagyakorlatokat és végül a vérévé válik. Ugyanígy ő is begyakorolta a technikákat, hogy adott női reakcióra milyen ellenreakcióval kell válaszolnia, hogy "győzedelmeskedjen."

Lehet, hogy tévedek, de nekem ez a teóriám.

2013. márc. 1. 12:50
 16/36 anonim ***** válasza:
12:50 a megválaszoló:)gratula :)
2013. márc. 1. 12:54
 17/36 anonim ***** válasza:

12:50

Nem tudom.

De lényegtelen, hol tanulta, vagy nem tanulta, technikától függetlenül.

Az, hogy szeretne az ember maga mellé valakit, akivel felfedezheti és élvezheti az életet, társat, az egy más dolog, mint mikor a cél a bőség, és innen mintha nem tudna kiszállni, és elkezd megragadni ezen a szinten.

Amit elhiszek, hogy élvezetes, mert teljesen más problémák vannak egy kezdeti kapcsolatban, mint egy több évesben. Na de odáig el kell jutni.

2013. márc. 1. 13:00
 18/36 anonim ***** válasza:
én a pasikról gondolom, hogy borzasztó egyszerűek és igazából így értéken kezelem is őket.
2013. márc. 1. 13:03
 19/36 anonim ***** válasza:
13:03 helyes,de kifejtenéd?nekem okkal van ilyen véleményem mint azt mar jeleztem végtelenül egyszerü példa.van e jogositványod?ha van akkor defekt esetén a kereket tudod e cserélni?nem kell válszolnod..sorolhatnám napestig..valamiféle mágiának tartjátoka lábatok között azt a 2 cm rést, ezzel próbáltok zsarolni uralkodni kikövetelni dolgokat,de hajlamosak vagytok elfelejteni hogy olyan nem csak egy lánynak van hanem az összesnek tehat ha te nem adod akkor megkapom a masiktól..értéktelen üres lenyek vagytok ezen kívül a vilagon nem lehet benneteke hasznalni semmire..élsportolók?Férfiak,vezetö szakácsok?Férfiak.Àllamfök?Férfiak,Tüzoltók?Férfaik,Aki eltartja a családját?Férfiak.de eluntam remélem tiszta képet kapsz arról hogy melyik nem a teremtés kornája?és melyik nm nem az:)Jézus neme?nyuszifül:)
2013. márc. 1. 13:15
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, ha mi férfiak olyan egyszerűek vagyunk, akkor miért van tele ez az oldal olyan kérdésekkel, hogy "a pasim ezt csinálta/mondta, ez mit jelent?"

És néha olyan magától értetődő dolgokat kérdeznek, hogy csak fogom a fejemet.

2013. márc. 1. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!