Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek össze az első barátnőtökkel/barátotokkal? És hogyan? Mennyi ismeretség után?
12-éves koromban csajjal.. Elmentünk oszt.-al kirándulni,bókoltam és becézgettem az ő tetszésére ..
Nem sok ismertség után mert csak 2 éve ismertük egymást de azon a héten foglalkoztunk egymással..Igaz nem volt esze semmi ezért nem szerette senki,de szép volt az 7-szent***:D
Azt ajánlom ha valakivel össze akarsz jönni mondj igazat!
16+
14 voltam (fiú) és hát odamentem hozzá, nyomtam egy nyálas szöveget, majd lekaptam:DD jah ez a suliban volt, még szünetben.. először meglepődött, akkor még nem jöttünk össze
majd rá egy hétre rá mentem suliba, aztán rámúgrot és csókolóztunk.:D 3 hónapig tartott.:D elég emlékezetes volt
16 voltam, egy éve ismertük egymást, 5 évig tartott kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel (viharos, se vele, se nélküle kapcsolat volt - amiből sokat tanultam, de az idegeim megkímélése végett jobb lett volna, ha előbb sikerül végleg kiszállnom belőle).
28N
15 voltam, ő 20!
Lejött és megbeszéltük!
2 éve ismertem már, 1 utal lakik arrébb.
Most is együtt vagyunk! :)
18/L
12 évesen jöttem össze az első barátommal, nem is tetszett,de hát 12 évesen az volt,h jó,járjunk.
5 évig lettünk együtt, évfolyam társam volt általánosban,gimiben otársam (olyan suliba jártunk,ami általános és gimi is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!