Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátnőm végre megbízzon bennem? Fontos!
Júniusban leszünk 2 éve együtt, és voltak botlásaim. A kapcsolatunk elején én, a barátaim, ő és az ő barátia elmentünk közösen bulizni, de én találkoztam ott egy volt osztálytásammal és hát csináltam róla képeket.. Amiket a barátnőm meglátott, de nem szólt semmit. Többször szakítottunk a kapcsolatunk alatt, és ő az egyetlen lány akit szeretek, és az első is, az eddigi barátnőimet csak kihasználtam, amiről tud is. Szerettem csajozni, és mikor külön voltunkc sajoztam is, olyan jelzőkkel illettem a mostani barátnőmet amikkel nem kellett volna, és persze nem igazak rá, csak nagyon féltékeny vagyok, mert nagyon szép lány, és még akkor is megnézik ha velem van. Nyáron szintén haverokkal voltunk bulizni, amikor neki a koktéljába a tudta nékül drogot kevertek, aminek meg is lett a hatása, a barátnője adott a szájára egy puszit, amit én megcsalásnak véltem, őt ott hagytam én meg haza futottam, közbe a telefonba megintcsak olyan jelzőkkel illettem, amivel nem kellett volna. Én nem vetem meg most sem a csajozást (nem csalom meg)... de a barátnőm nem bízik már bennem, a múltamból hallott is vissza nem szép dolgokat, amikre nem vagyok büszke! Azt mondta ha még egyszer szakítunk azért mert élni akarok, többet nem fogad vissza.
Én 19F ő 18L
Hát haver, nem vagy éppen egy szent, ne csodálkozz hogy nem bízik benned. Nem akarok klisékkel élni, viszont ez teljesen igaz " a bizalom olyan mint a tükör, ha egyszer összetörik, megragaszthatod, de soha nem lesz már ugyanolyan"
Szerintem teljesen tiszta lapot soha nem fogsz kapni, pláne ha így viselkedsz. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy újra meg lehessen bízni valakiben aki 1x már átvert (plána ha többször). És szerintem akkor is ott fog motoszkálni mindig a másik félben, hogy bármikor újra előfordulhat.
Nem tudok mit mondani, jól elcseszted a dolgot. Szerintem célszerűbb lenne másik lányt keresni, akivel 0ról indulhatsz, talán ebből a kapcsolatodból megtanultad hogy a bizalom olyan amit nem lehet eljátszani, 1x sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!