Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom megbízzon bennem?
Az előző felesége megcsalta, ezért velem másképp bánik, kikérdezi a napom minden percét, gyanusítgat és már attől is ideges lesz, ha köszönök egy férfinak. Nagyon bánt ezzel a viselkedéssel, tudhatná, hogy én nem vagyok olyan, mint az exe.
Valamennyire megértem, mert nagyon csúnyán bántak el vele, de én mindent megteszek, hogy bizonyítsak neki, örülnék, ha viszonozná valahogy.
Második, te egy őrült vagy!!
Kérdező, én olyan vagyok, mint a párod. Volt olyan "párom", aki elkezdett fojtogatni, amikor szakítani akartam vele. Szerinted mennyire bíztam meg a férfiakban, amikor összejöttem a mostanival? Semennyire.
De pár hónap alatt elérte, hogy sokat javuljon a helyzet. Mindig elmondta magától, hogy milyen napja volt, nem nézegeti meg a többi nőt, stb. Szóval semmit sem csinál, ami miatt én ne bízhatnék benne. Elnyerte a bizalmamat. Meg a rengeteg bókolás is segített, hiszen nagyon kevés volt az önbizalmam.
Már azelőtt is ismertem és biztosan tudom, hogy azóta ilyen. Szerette a feleségét, aki minden előjel nélkül otthagyta valakiért, mert "szerelmes lett".
Utána depressziós lett és én úgy gondoltam, hogy kirángatom a bajból, és ha idővel belém is olyan szerelmes lesz, mint abba nőbe, akkor jó dolgom lesz, persze úgy, hogy én meg is dolgozom érte. Nem gondoltam, hogy ez lesz bár félig igazam lett, hisz ha kettesben vagyunk, akkor királynőnek érzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!