Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Focimeccs vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, jövőhéten leszünk 2 évesek a barátnőmmel de pont azon a napon lesz meccsünk amit nem lenne jó kihagyni. Azon a napon 2-ig vagyok suliba, fél 3-3ra haza érek és fél 4-re ott kell lennem. Este meg hulla leszek. Valamelyikről le kell mondanom. Ahogy ismerem azt mondaná, hogy menjek focizni de közben csalódott lenne. Hogy lehet ezt megoldani? Segítsetek lécci!

2013. febr. 28. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, erős vagy, fontos a meccs is és a barátnőd is. Ki fogod bírni.

Előző este feküdj le korán, akár este 7kor. A barátnőd hívd el a meccsre, gondolom annak legkésőbb 7-8 körül vége van, nem? Utána még pont lesz időtök együtt vacsorázni, adj neki valami kis ajándékot, virágot.

Nyilván hulla leszel, de egy napot kibírsz. Másnap majd alszol délután.

2013. febr. 28. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha benne vagy a csapatban, akkor meccs mindenképp és utána a barátnőddel is találkozhatsz egy vacsira. Én is csapatsportot játszom és pontosan tudom, hogy milyen érzés, amikor az egyik fontos ember valami hasonló szar indokkal lemond egy meccset. Ne hagyd cserben a csapatot, mert őket rohadtul nem érdekli szerintem, hogy évfordulód van, csak az, hogy nyerjetek. Másnapra pedig még mindig szervezz valami nagyon szuper dolgot engesztelésképp a lánynak, ha csalódott, hogy csak egy fáradt vacsira futotta.
2013. febr. 28. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerű. Nem kell szentírásként ragaszkodni a naphoz, ti tudtok kicsit alkalmazkodni és meg tudjátok előző nap vagy következő nap ünnepelni az évfordulót. A meccs az gondolom adott és fix, azt nem lehet tolni. Mondom mindezt nőként.
2013. febr. 28. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
úristen -.- nagyon remélem, hogy ez kamu. kár, hogy a férfiak mind idióták...
2013. márc. 12. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!