Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Focimeccs vagy barátnő?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, jövőhéten leszünk 2 évesek a barátnőmmel de pont azon a napon lesz meccsünk amit nem lenne jó kihagyni. Azon a napon 2-ig vagyok suliba, fél 3-3ra haza érek és fél 4-re ott kell lennem. Este meg hulla leszek. Valamelyikről le kell mondanom. Ahogy ismerem azt mondaná, hogy menjek focizni de közben csalódott lenne. Hogy lehet ezt megoldani? Segítsetek lécci!

2013. febr. 28. 14:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
2 év után ennyit nem értene meg a barátnőd? A focimeccs lemegy, nem vár rád, de a csaj igen. Én a helyedben nem hagynám ki a meccset, pedig én is nő vagyok.
2013. febr. 28. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Ünnepeljétek meg előző, vagy következő napon az évfordulót:) Mondd meg neki, hogy ez neked is fontos, és nem rajtad múlt, hogy épp így alakult. Néha szülinapoknál is megtörténik, hogy családi összejövetel miatt hét végére rakják, a tényleges évforduló után napokkal.

A barátnőd annak fog örülni, ha valóban együtt ünnepelhettek, és szeretitek egymást. Nincs jelentősége, hogy ezt "papírforma" szerint hétfőn, vagy kedden kellene megtenni:))

2013. febr. 28. 14:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Hívd el őt is, hogy nézzen meg, aztán hétvégén pedig egy teljes napot kettesben leszel vele. Hm?
2013. febr. 28. 14:26
 4/14 QueenRavenna ***** válasza:
71%
Menjetek el együtt meccsre, utána vidd el vacsorázni, vegyél virágot és szexeljetek!
2013. febr. 28. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
47%

Ha ezen hisztizik, akkor legalább nem lesz gondod a 3. évfordulón.....

Ha normális, akkor megérti, és legfeljebb hétvégére szervezhettek jobb, tartalmasabb programot mint egy esti vacsi.

2013. febr. 28. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el a meccsre. Esetleg hívd el, vagy előtte, utána találkozzatok. Ajánld fel neki, hogy előző és következő nap is azt csináljátok amit ő szeretne.

Én ebből nem csinálnék problémát. A meccset nem lehet elnapolni, az ünneplést igen.

2013. febr. 28. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kibírod hogy hulla vagy szerintem...egy romantikus vacsi és közös forró fürdő majd ellazít, ne hisztizz már légy férfi!
2013. febr. 28. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:

A meccset semmiképp se hagyd ki! Talán egy kis romantikázásra futja még az erődből, ha nem, akkor tartsátok meg előtte vagy utána lévő napon az évfordulót.

24N

2013. febr. 28. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hetessel.
2013. febr. 28. 14:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem hagynám ki.Meccs után mennék a barátnőhöz.

Basszus én 12-16óra meló után is rohantam a páromhoz pedig még utazni is kellet....azok a régi szép idők.

2013. febr. 28. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!