Anyum miért kezdett kutatni a magánéletemben?
Nem tudom miért,de egyik nap amikor hazaértem az iskolából egyszer csak azt látom,hogy anyum a mobilommal szórakozik.(De szerencsére beállítottam egy biztonsági kódot és Ő azt nem tudta).Meg múltkor amikor a barátnőmmel beszéltem telefonon akkor így elkezdett kérdezgetni,hogy miről dumcsiztunk meg minden...És mostanában mindig kérdéseket tesz föl,hogy mi volt a suliba.De komolyan ez már annyira zavaró... Szóval már nem lehet magánéletem se? Meg most,hogy tini vagyok ennyire nem bízik benne vagy mi?
13/l
Hát ha fiúm lenne elmondanám neki....
De igazából zavaró,hogy átkutatja a fiókjaimat meg minden...
Igazából értem,hogy félt de komolyan ennyiree??
Addig örülj, amíg törődik veled! Miért baj az, ha megkérdezi, hogy mi volt a suliban...még nem vagy akkora nagy lány, mint hiszed :)
Nekem 11 lesz a kislányom, és sokat beszélgetünk, én is megkérdezem, mi volt a suliban:)
Facebookot engedtem neki, de azzal a feltétellel, hogy tudom a jelszavát és bármikor megnézhetem. Nem azért mert benne nem bízom! A rossz emberekben nem bízom, és ő még kicsi, nem elég tapasztalt, hogy lássa, ki milyen és mit akar.
Szóval én nem hiszem, hogy anyukád nem bízik benned, csak vigyáz rád! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!