Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha felkínálkozom egy 35éves pasinak mert már nagyon akarok szexelni? 17éves szűzlány vagyok
hát ez eléggé "gáz" ahogy te kérdezted úgy válaszoltam.
figyelj attól hogy nem vagy túl szép attól lehetsz te egy értékes ember, akit nem csak arra használnak a férfiak hogy lefektesék. várj még arra az emberre aki megért téged minden szempontból és nem csak a külsődet nézi.ha vele mindent jól kialakítasz akkor ott is eljön a szexnek az ideje.és belátod majd ha megszereted azt az emebrt akkor nem csak a sszex fog érdekelni.de nem tudom mire mondod amúgy hogy nem vagy szép.lehet hogy valkinek valami olyan dolog teccik benned amit te csúnyának tartasz:)
Nem hiszem, hogy egy 35 éves úriember elvenné egy 17 éves lány szűzességét. De Te tudod. Én is megtettem 15 évesen egy 28 évessel. De semmiképp sem mondhatnám róla, hogy úriember volt, viszont értette a dolgát.... Megbántam-e? IGEN és NEM!
Igen. Megbántam, mert nem olyannal tettem, akit szerettem, hiába hogy ő szeretett, és én vetettem véget a kapcsolatunknak, de nem volt olyan meghitt és érzelemmel teli, mint amiről álmodtam.
Nem. Nem bántam, meg, mert voltaképp jó volt.....
Hát így legyen az ember okos. Ha kívánod, akkor hajrá, de védekezzetek. Óvszerrel. Ha gyógyszert szedsz, akkor is. A megszakításosra ne hagyd magad rábeszélni, nekem úgy lett a harmadik bébim.
Szép életet! :o)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!