Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha felkínálkozom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha felkínálkozom egy 35éves pasinak mert már nagyon akarok szexelni? 17éves szűzlány vagyok

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nem vagyok túl szép és a közeljövőben nincs túl sok lehetőségem egy norm kapcsira
2008. jún. 7. 17:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
ezzel a "nem akkora buli az első"-vel arra akartam célozni, hogy igazán akkor a legjobb, ha azzal csinálod először akit szeretsz (:
2008. jún. 8. 21:25
 22/25 anonim válasza:
75%

Arra a félelmedre válaszolnék, persze ha aktuális még a dolog, hogy bénák-e a korodbeliek.

Én 10nap híján 17 voltam a párom 17 amikor először szeretkeztünk. Mindkettőnknek ez volt az első. 10hónapja jártunk már és kóstolgattuk egymást. Ez az idő elég volt ahhoz hogy kialakuljun köztünk a feltétlen bizalom és szeretet. És már ismertük egymást annyira hogy tudjuk, kinek mi a jó. Ő nagyon ideges volt. Picit ügyetlen is volt, de nem baj. Nem nagyon bénák hisz a vérükben van.

ELSŐRE NE EGY NAGY DÖNGETÉST AKARJ MERT piszkosul fog fájni, főleg ha nem bízol az illetőben(nem tod elengedni magad) az egy dolog hogy felizgulsz rá...a kettő nem ugyan az. Az igazi szex csak kb 4-5 alkalommal valósítható meg szerintem vagy még akkor se. Hisz te is "béna" vagy még, bele kell jönnöd, ráadásul a szervezetednekn is megterhelés így célszerű ha a két alkalom között 1-2 eltelik, hogy rendbegyere.

Tiéd a döntés. Te döntöd el mit kezdesz magaddal. Ráérsz vele. Várd meg az "igazit" akinek örömmel, szerelemből adnád oda magad, mert ennek szerintem semmi értelme.

2008. jún. 18. 09:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
én is pont 17 éves voltam, és nem túl attraktív, amikor betoppant az álompasi. 26 éves volt, és a legjobb pasi, akivel addig találkoztam. tudtam, ha nem neki, hát ki másnak adnám a szüzességemet. és nem bántam meg, mert utána is tisztességes volt, és a mai napig nagyon jó barátok vagyunk.
2008. júl. 19. 21:32
 24/25 A kérdező kommentje:
elvesztettem. vele :)
2008. szept. 9. 18:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nem vagy egyedül ráadásul nekünk fiúknak még rosszabb a helyzet. Én sem vagyok valami jóképű és hát szűz vagyok emiatt a csajok rám se néznek és akárhányszor próbálkozok csak visszautasítanak.
2011. máj. 2. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!