Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, mi történik? Mi ezz az érzés? Help
Volt egy párom még rég, vége lett. Bennem olyan érzéseket keltett, hogy nem birtam. Valami olyasmi ez hogy annyira vágyomrá hogy az már sok nekem is. Tehát olyan érzés ez hogy reggeltől estig szeretkeznék vele, bújnék szeretgetném, mosolygok ha rágondolok, ésss áhh szóval felkavar. Azonban mikor együtt voltunk úgy érztem az én hőfokom az övéhez képest magasabb sokkal, ez amugy lehet azért is volt mert olyan tipus ő, nem az a nagy lángoló féle. Én viszont ezt nem birtam elviselni, feszültté tett, és kiborultam rengeteget sirtam, - szakitottunk. voltak más dolgok is de az most mindegy. nem voltam biztos a szerelmében, de most megint ..mintha megnyilt volna valami kis rés a falon ..mintha tett volna felém egy gesztust. de nem tudom viszont, nem lehetek biztos benne. :(
Ez mocsoda??? hogy szeretek valakit de nem tudunk együtt lenni igazán .VISZONT senki más iránt nem NEM érzek igy !!
Segítsetek ?? szerelem ez vagy valami más ??akkor miért nem tudunk kapcsolatban működni? régebben is én kezdeményeztem csodás volt vele, de olyan viszonzatlan volt nekem mégis érzelmileg. Felejtsem el ? de hogyan ? vagy mit tegyek ??? 1000 kérdés, egyben, de kérlek mondjatok valamit. Nem tini vagyok de a koromat most hagyjuk ))))
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!
szerintem ezzel a orbitális nagy lángolással van gond...
kicsit fogd vissza magad és szállj le szépen és próbáld meg nyugodtan figyelni az eseményeket (tudom nehéz, nem is mondtam hogy könnyű)
azért nem mindenki olyan könnyen mutatja ki érzéseit...
kérdezhetek még ?? :)
szerinted ez szerelem vagy micsoda? nagyon kötődtem hozzá- de én szakítottam mert mindig hiányzott valami- és borzasztó érzés h vissza kelett fogni magam ..-pláne h ez a kapcsolat eleje volt ,én ott repkedni akartam.. :/
azóta se voltam tulajdonképpen senkivel .. :(
de ha arra gondolok h ue lenne -akkor inkább jobb egyedül .. :((
ragaszkodsz hozzá nagyon az biztos különben nagyon nem foglalkoznál ennyire vele :)
hogy szerelem e ez azt én neked sajnos nem tudom megmondani...
te szakítottál azt írtad! hmmm ...a srác nem ellenkezett? :O
köszi h írtál!! :) fontos ez most nekem.
hát sose volt az a nagy kezdeményező v ellenkező fajta, inkább olyan beletörődős. deeee! először próbált tenni h maradjak, sms-k, telefon, -én hárítottam h találkozzunk. de akkor már azt hittem főbelövöm magam kb annyira kész voltam, más miatt is sok volt a feszültség..
utána már csak a szakítás miatt találkoztunk elköszönni. azt hittem belepusztulok. komolyan. tejtóég .. :(
még mindig én vagyok...
nézd nem mindenki annyira mutatja ki az érzéseit ahogy azt néha szeretnénk :)
szerintem te minden percben igényelnéd és ha már nem úgy néz vagy szól akkor már azt hiszed nem is érez irántad semmit sem... ha keresett akkor ő is akart volna nem?
tanuld meg ha valaki keres és mindent megtesz azért, hogy veled legyen, ha meg nem akkor nem:) A pasik nem ennyire bonyolultak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!