Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi történik velem? Miért csinálom ezt? Mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
van egy barátom már rég óta és nagyon szeretem őt nem akarom elveszíteni mikor együtt vagyunk tök jól megvagyunk minden oké velünk kisebb viták persze vannak de mindíg megoldjuk őket és iszonyatossan szeretem még is bele szerettem egy másik fiuba de én őt nem akarom csak valamiért vonzódok hozzá testileg de nagyon kívánom de nem szeretem viszont ő engem igen és így többször előfordúlt már h egymásnak estünk teljesen elborúlt az agyam mintha valami mágnes lenne úgy vonzz de én nem akarom:(mert a barátomat szeretem és ezt meg is mondtam a srácnak de valahogy még is mellette nagyon furán érzem magam és fogalmam sincs h ez mi nem szeretem barátomat szeretem még is életebe nem kívántam még így embert csak hozzá ér a kezemhez és már el is élvezek..2010. szept. 15. 21:45
1/5 anonim válasza:
ismerős helyzet. én is voltam így csak éppen nekünk a kapcsolatunk egy mélyponton volt épp a tomboló korszakát élte a barátom ezért nagyon keveset volt velem és kiderült egy-két dolog. egyre többet hazudozott meg minden. aztán megismertem egy srácot, barátomnak is jó haverja lett és mondta hogy nagyon szeret és hogy szerinte a barátom már engem nem. 1hétig titokban találkozgattunk,barátom totál féltékeny volt és végül meg is tudta. akkor rájött hogy mennyire szeret engem sé könyörgött hogy ne hagyjam el. akkor ők ketten megbeszélték a dolgokat és azt mondták hogy döntsek. én nem tudtam dönteni mert barátom elhanyagolt de én még szerettem a srácban meg megtaláltam azt ami úgymond hiányzik a barátomból. akkor kicsi szünet volt a srác mindig hívott mindenhova barátom meg járkált hozzám. ezért újra összejöttem vele és most sokkal jobban figyel rám,de természetesen tartom a kapcsolatot a másik sráccal is. nekem ez hiányzott ahhoz, hogy újra a barátomhoz vonzódjak. igazából örülök neki hogy megcsaltam (bár csak csók volt köztünk..) de ha ez nem lett volna tuti nem lennék most a barátommal.
2/5 anonim válasza:
Mért nem jó a másik fiú, ha ennyire vonz? Talán lelkileg nem megfelelő? Vagy csak félsz a megszokottat lecserélni? Előbb-utóbb úgyis döntened kell, különben mindkettőt el fogod veszíteni. Írj egy pozitív/ negatív tulajdonság -listát mindkettőről az megkönnyíti a döntést.
3/5 A kérdező kommentje:
akihez vonzódok azt nem szeretem nem csak megszokásból választotam a barátom még mindíg ő kell nekem csak valamiért az a másik valami megmagyarázhatattlan oknál fogva vonzz
2010. szept. 15. 22:41
4/5 anonim válasza:
Tyű ez még leírva is szarul hangzik. Az ilyet nem lehet és nem is érdemes sokáig húzni, mert felőrlöd magad közben...
5/5 A kérdező kommentje:
hát akkor mit csináljak?majdnem minden nap látom a srácot barátomat meg olyan hetente 3x-rmikor ott van velem akkor könnyű meg jó de mikor nincs akkor sokszor elveszek..
2010. szept. 16. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!