Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az érzés? Mi történik velem?
Barátnőmmel pár hónapja szakítottunk, nem volt egy hosszú kapcsolat, de azért megviselt a dolog, mert szerettem volna folytatni vele.
Azóta nem is láttam őt, próbáltam a történteket feldolgozni és úgy gondoltam, hogy sikerült is.
Tegnap viszont szembejött velem az utcán és úgy görcsbe rándult a gyomrom, mint még soha.
Mi lenne ez? Soha nem éreztem ilyet, amikor megláttam. Akkor sem, amikor együtt voltunk és a szakításunk után pár nappal sem.
Hogy tudnám? Akkor nem kérdeztem volna meg itt. :D
Esetleg volt már valakinek hasonló problémája?
Hát figyu, van ez igy... gondolom ugy van, hogy megtetszett neked, eleinte fontos volt, és mikor már megszerezted lehet nem érezted annyira, hogy szereted, hanem olyan természetesnek vetted a dolgot...aztán mikor elveszitetted, láttad h mennyire fondtos is volt...
De ez elmúlik, ha újra találsz valakit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!