Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te miért házasodtál / házasodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért házasodtál / házasodnál meg?

Figyelt kérdés
Milyen vágy vezetett a házassághoz? Biztonságérzés? Hagyomány? Mert a társad azt akarta? Mit vársz a házasság intézményétől?
2013. febr. 27. 17:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert a nyúl szőrös és nem borotválkozik.
2013. febr. 27. 17:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Anyagi, érzelmi biztonság, összeadódik két fizetés, megosztjuk a házimunkát/gyereknevelést, szóval megéri együtt élni valakivel. Ha meg papír is van hozzá, akkor nem hagyhat el csak úgy, következmények nélkül.
2013. febr. 27. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha megházasodnék, azt csak úgy tenném ha teljesen megbíznék abban akivel vagyok. És azért, mert tudni akarom hogy mindig melettem lesz és éreztetni akarom vele, hogy rám mindíg számíthat.
2013. febr. 27. 17:51
 14/21 anonim ***** válasza:

tetszik ez a sok hozzászólás, tényleg

elég messze van a valóságtól

nem értem ki mire gondol biztonságban? munkamegosztás?gyereknevelés? a másikban megbíznék?

hű ez gyorsan elmúlik, na majd mindenki odakerül, rá jön nem fenékig tejföl, az évek sok mindenen változtatnak, nem csak a körülmények, hanem eleve mi magunk is változunk, semmi nem marad úgy, ahogy elindul. ezzel mindenki számoljon

a 2! igaza van, aki lepontozta az nincs tisztában az egésszel

na mindegy, ha mindenki képes lesz majd 24 évet házasságban tölteni, utána mondja milyen N

2013. febr. 27. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
14-es te hány éve vagy házas? vagy elváltál, ha jól gondolom.
2013. febr. 27. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:

15!

' 87 óta vagyok házas, ' 84 óta ismerem, tudod akkoriban 1,5 év volt a katona idő

lényeg 1,5 éve különélünk, most lesz csak a válás

ma megbíztam benne, mégis nem az agyát használta, szóval adósságot adósságra halmozott, jelenleg ott tartok a gyerekkel mehetek az utcára,

nem csináltam házassági szerződést, pedig míg katona volt épült az első lakás, szóval így utólag semmit nem tudok csinálni,

2013. febr. 27. 19:08
 17/21 Gergo_30F ***** válasza:

egyszer azt hallottam valahol, hogy a nőknek biztonságot, a ffiaknak a bizonytalanságot jelenti, amivel nagyjából egyet is értek.

pár éven belül meg akarok házasodni, olyannal, akivel meg akarom osztani az életem, és ahogy korábban írták: szentesíteni, hogy számíthatunk egymásra.

...ám mivel az élet nem romcsifilm, házassági szerződés is lesz. biztos illúzióromboló, de lakást/kocsit/megtakarítást nem fogok csak úgy a közösbe dobni. használni igen, a jövedelem közös lesz, de amihez semmi köze a hölgynek, abból nem kap, ha tönkremegy a dolog. ha ebből gondot csinál, az is árulkodó...

2013. febr. 27. 19:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy szép, okos, kedves, hűséges, gazdag lányért :D
2013. febr. 27. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

1. Mert konzervatív vagyok és a hagyományokhoz ragaszkodom

2. Kislány korom óta erre vágyok/vágytam

3. Szerintem ez teszi teljessé a kapcsolatot

4. Semmit nem várok a házasságtól, ez nem elvárás kérdése.

2013. dec. 12. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen vágyam a házasság, de azért szeretnék egyszer eljutni odáig. Nem ilyen nagy esküvőt szeretnék majd, nekem jó a kis, szűk baráti és családi körben tartott esküvő.

Szerintem ezzel teljes a kép, mennyivel jobb azt mondani majd bizonyos esetekben, hogy "a feleségemmel" és nem azt, hogy "a párommal".

De persze csak olyannal házasodnék össze akiben feltétlenül megbízok.

Házasságtól amúgy nem várok semmit és nem is az ilyen-olyan pénzbeli támogatottság miatt házasodnék.

2014. jan. 5. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!