Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogyéreztessema lánnyal hogy biztonságban van melettem vagy mi?
Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon félénk minden nap kimek elé és együt megyünksuliba csak nem nagyon tudok tovább haladni már egszer találkoztunk is suli után szeretnék vele járni de nem tom hogy ő is szeretne e megkérdezni meg nem merem közben egyik haverom mondta hogy éreztessem hogy biztonságban van melettem de ezt nem tom hogy hogy kell?? mert kérdeztem tőle hogy bókoljak neki és ezzel éreztessem mondta nem de választ nem adott hogy hogyan éreztessem... segítsetek hogy hogyan kell köszi a válaszokat előte is...2009. szept. 10. 20:02
41/47 anonim válasza:
Jaj,az jó...remélem elmegy... Hát ma átölelt az a srác akiről meséltem... szerinted ez mit jelent??? Mert én nem tudok rájönni... Átvetted már az első táncórádat?
Petra
42/47 A kérdező kommentje:
sztem azt jelenti hogy kedvel téged és van nála esélyed vagy is nálam ezt jelenti.... hát én is remélem eljön majd de csak decemberben lesz addig meg van 2 és fél hónap azalatt sokminden történik habár mondja ogy visza akar menni rétságra mert hogy az jobb suli volt meg közelebb is van neki de sztem ahogy ismerem csk mondja és nem fog visszamenni remélem... még nem vettem át vagy pénteken lesz egy 2 órás táncpróba vagy pedig jövőhéten péntektől még nem tudjuk pontosan
2009. szept. 16. 20:21
43/47 anonim válasza:
Hát remélem hogy tényleg azt jelenti! Akkor majd pénteken megirod hogy-hogy volt,jó? De attól még holnap is irhatsz! miért nem lehet neked privát e-mailt küldeni? képzeld el hogy az én kérdéseimre nem akarnek válaszolni...és úgylátom a te kérdésedre is csak én válaszolok(a legtöbbet)...no mindegy...akkor majd irj...
Petra
44/47 A kérdező kommentje:
oks majd megírom:D hát nemtom mért nem lehet küldeni habár lehet ki van kapcsolva meglesem majd... hát eltom képzelni nekem is van még olyan kérdésem amit már vagy 8napja írtam ki és egy válasz se jött habár mindegy mert már nem aktuális a kérdés:D de nem baj...
2009. szept. 17. 18:49
45/47 anonim válasza:
Mond meg melyik az és én majd válaszolok rá!:-)
46/47 A kérdező kommentje:
köszi de már lényegtelen:D már rájöttem magamtól:D egyébként ki volt kapcsolva a privát levél küldés de már visszakapcsoltam szal elvileg jó
2009. szept. 17. 19:20
47/47 anonim válasza:
Igen,mostmár jó...lehet hogy irok. hogy a többiek ne tudják elolvasni,és akkor több mindent is mesélhetsz magadról meg arról a lányról(szóval mindenről) Jaj mit is akartam még? Nah mindegy majd ha eszembe jut irok!
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!