Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogyéreztessema lánnyal hogy biztonságban van melettem vagy mi?
hát igen kb 20 percet késtem első óráról mert haza kelett jönnöm mert reggel elaludtam és szaladtam ki a barátnőm elé és táskát itthon hagyatm mikor mentem be mondják hogy felirattak olyan képet vágtam ott az ajtóba hogy még osztfőnök is nevetett:D de ők ilyenek nem tudok mit csinálni velük de már mindegy le lett adva és már változtatni nem lehet táncolni meg nem tudok:D eddig egyszer sem táncoltam:D de majd lesz ami lesz.
Hát kettesbe ezt sajnos nem tom még hogy tom megoldani mert Eddig szerdánként suli után találkoztunk de akkor se kettesbe mert egyik vagy épp mind2ő barátnője jött velünk nekem 4 neki 5 órája volt ma változott az órarend mindenkinek és neki 6 órája lett és azt mondta szerdán nem tudunk így találkozni mert siet a buszhoz és nem szeretné lekésni habár van neki busz 16valahánykor is de azzal csak pénteken megy mikor 8 órája van habár azt nemtom mért nem engedi hogy minden délután elkisérjem buszmegbe ha úgy van vége az óráimnak mint neki vagy elötte
Jaj,BOCS,néha nagyon szőke tudok lenni(agyban)!bocs
Milyen tanló vagy?
hú hát olyan 3-4 es között és te?
egyébként ma beszéltem vele erről hogy szeretném őt elkisérni a buszmegbe délután is igaz azt nem mondtam neki hogy hiányzik és szeretnék vele többet lenni és ezért kérdezem csak mondtam kérdeztem hogy szeretné e ha suli után is elkisérném? erre ő azt mondta nem tudja talán de most próbálok kicsit várok pl 2 hetet és újra megkérdem nem szeretnék nagyon rámenős lenni.... igaz túl sokszor mondja hogy talán nem biztos a válaszban sztem vagy csak nem meri mondani hogy igen.... na és miújság van veled? mesélj vmit.
Ez a rávezetős dolog tetszik,szerintem bevállik!
4-5,kicsit leromlottam mert a matekot nem értem... magyarázhassa az ember 100évig mire felfogom...
hááát semmi érdekes... valahogy nemtörténik velem mostanába semmi... reggel felkeltem,elmentem a suliba, hazajöttem,kajátam,megtanultam és most itt ülök a kompi előtt... Te mit csináltál ma? Hányra jársz suliba?üdv
Petra
hú hát naggyából ugyan azt mint te:D
há hétfőn első órám nincs szal 2.ra megyek be kedden első 2 nincs 3.ra megyek be de kimegyek a barátnőm elé és őt bekisérem aztán szerdán meg csütörtökön 7:40körül érünk be pénteken szintén nincs első órám:D de csak én vagyok az osztályból ilyen szerencsés:D letettem tavaly előrehozott érettségit angolból és nem kell angolra járnom:D
Hát neked tényleg jól megy! :D
Petra
hát igen jól de csak angol órával kevesebb:D
egyébként nem próbáltam rávezetni mert ma sikeült vele kettesben lennem suli után és konkrétan rékérdeztem.Annyit mondott rá hogy hú most megleptél még nemtudom erre én rendben nyugodtan döntsd el mert még van dő eldönteni... szóval 2es a dolog lehet eljön lehet nem nem tom....
na és miújság van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!