Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hogyéreztessema lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogyéreztessema lánnyal hogy biztonságban van melettem vagy mi?

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon félénk minden nap kimek elé és együt megyünksuliba csak nem nagyon tudok tovább haladni már egszer találkoztunk is suli után szeretnék vele járni de nem tom hogy ő is szeretne e megkérdezni meg nem merem közben egyik haverom mondta hogy éreztessem hogy biztonságban van melettem de ezt nem tom hogy hogy kell?? mert kérdeztem tőle hogy bókoljak neki és ezzel éreztessem mondta nem de választ nem adott hogy hogyan éreztessem... segítsetek hogy hogyan kell köszi a válaszokat előte is...
2009. szept. 10. 20:02
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
fizess le valami izomagyu sracot, hogy kosson bele (a csajba) majd engedje, hogy pofankurd, es lepjen le.
2009. szept. 11. 01:33
 12/47 A kérdező kommentje:

Mikszáth Kálmán KÉVIG én ott kereskedelmi szakon vagyok és a lány is csak én 12.es vagyok ő meg 9.

és ez nem kamu kérdés elhiheted és köszi a segítséget Petra

2009. szept. 11. 07:14
 13/47 anonim ***** válasza:

Azt a javaslatott felejtsd el hogy valami izomagyú belekössön,sztem 1álltalán nem jó ötlet! Lehett hogy megijed és azután még jobban fog félni,vagy mit tom én.

Hogy értetted azt hogy megmondta neked hogy félénk! Ezt nem értem.Odaállt eléd vagy mi? A többit meg te értelmezted? Ha uncsi vagyok szólj,már mondták 1 páran hogy a petra sokat okoskodik!

Petra

2009. szept. 11. 11:46
 14/47 A kérdező kommentje:
hát úgy értettem hogy megmondta hogy msn-en írta hogy ő nezene visel el más maga melett és ezt úgy érti hogy ha jár vele nehezen veszi rá magát pl hogy megfogja a kezét nos innen gondoltam hogy félénk... egyébként képzeld ma 4 órába telt mire rávettem magam hogy megmondjam a következőt: figyu tudom hogy az idő és a helyszin nem épp a legjobb de lehet hogy máskor nem merném vagy nem lenne rá alkalom hogy elmondjam, nagyon fontos vagy nekem és már megszerettelek úgy ahogy vagy mindig csak rád tudok gondolni és hát járnál velem? persze ha csak te is hasonlóan érzel. Erre ő igent mondott :) de utána a szünet maradék idelyében úgy kipirult:D de nem csak ő hanem én is:D de a lényeg igent mondott:) de azért köszi a segítséget és majd ahogy írtad megpróbálom úgy csinálni ezt a biztonságos izét.
2009. szept. 11. 13:00
 15/47 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Ha történik valami érdekes akk ird meg! Örülnék neki!Üdv

Petra

2009. szept. 11. 19:19
 16/47 anonim ***** válasza:

U.i. Az normális hogy mind a ketten elpirultatok. Ne hidd azt hogy más nem pirult volna el! Lehet hogy ez volt az álma h megkérdezd h nem e járhatnátok csak ő nem mert lépni mert félénk! Sok szerencsét!

Petra

2009. szept. 11. 19:22
 17/47 A kérdező kommentje:

köszi petra és ha lesz vmi érdekes megírom majd

ja meg mégvalami most akkor járok vele ugye? csak azért mert nincs túl nagy tapasztalatom és én úgy vagyok vele hogy az a biztos ha kimondják ő kimondta meg én is szóval akkor most járunk ugye már ha jól értelmezem:D bocsi kicsit nehéz a felfogásom a mai nap.

2009. szept. 11. 19:45
 18/47 anonim ***** válasza:

Igen jársz vele! Nem nehéz a felfogásod csak nem tudud elhinni hogy jártok!

Petra

2009. szept. 11. 19:50
 19/47 A kérdező kommentje:
á értem nagyon szépen köszi a választ:) hát igen hihetetlen egy kicsit hogy egy olyan gyönyörű lány mint ő jár velem:) meg az az igazság hogy az előző barátnőm 2 hónapon át átvert vagy is úgy tűnik hogy 2 hónap volt de nem tom azóta se állok szóba vele utána meg a megbeszélt randira általában el se jöttek:( hát ő se jött el elösször de másnap meglepett azzal hogy feljött hozzám és elmondta mért nem tudott eljönni olyan aranyos volt akkor is:) és azóta eddig haladtunk és remélem sokáig együtt leszek vele....
2009. szept. 11. 20:42
 20/47 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy egyes lányok miért csinálnak ijent! Szerintem ők se szeretnék ha a fiújuk ezt csinálnák velük! Komojan mondom,nem értem őket,pedig én is lány vagyok! Hova valósi is vagy? olvastam hogy hol van a suli ahova jársz,de elfelejtettem. ez történik ha az ember lánya több mindenre koncentrál 1xre!

Petra

2009. szept. 11. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!