Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogyéreztessema lánnyal hogy biztonságban van melettem vagy mi?
Mikszáth Kálmán KÉVIG én ott kereskedelmi szakon vagyok és a lány is csak én 12.es vagyok ő meg 9.
és ez nem kamu kérdés elhiheted és köszi a segítséget Petra
Azt a javaslatott felejtsd el hogy valami izomagyú belekössön,sztem 1álltalán nem jó ötlet! Lehett hogy megijed és azután még jobban fog félni,vagy mit tom én.
Hogy értetted azt hogy megmondta neked hogy félénk! Ezt nem értem.Odaállt eléd vagy mi? A többit meg te értelmezted? Ha uncsi vagyok szólj,már mondták 1 páran hogy a petra sokat okoskodik!
Petra
Gratulálok! Ha történik valami érdekes akk ird meg! Örülnék neki!Üdv
Petra
U.i. Az normális hogy mind a ketten elpirultatok. Ne hidd azt hogy más nem pirult volna el! Lehet hogy ez volt az álma h megkérdezd h nem e járhatnátok csak ő nem mert lépni mert félénk! Sok szerencsét!
Petra
köszi petra és ha lesz vmi érdekes megírom majd
ja meg mégvalami most akkor járok vele ugye? csak azért mert nincs túl nagy tapasztalatom és én úgy vagyok vele hogy az a biztos ha kimondják ő kimondta meg én is szóval akkor most járunk ugye már ha jól értelmezem:D bocsi kicsit nehéz a felfogásom a mai nap.
Igen jársz vele! Nem nehéz a felfogásod csak nem tudud elhinni hogy jártok!
Petra
Nem értem hogy egyes lányok miért csinálnak ijent! Szerintem ők se szeretnék ha a fiújuk ezt csinálnák velük! Komojan mondom,nem értem őket,pedig én is lány vagyok! Hova valósi is vagy? olvastam hogy hol van a suli ahova jársz,de elfelejtettem. ez történik ha az ember lánya több mindenre koncentrál 1xre!
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!