Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezheti egy ember magát 100%-ig biztonságban egy kapcsolatban?
Szia!
Én 23 éves vagyok 4éve házasodtam össze a férjemmel, már 6és fél éve vagyunk együtt. Én még mindig nagyon szeretem és úgy érzem, hogy ő is szeret engem, teljes mértékben megbízom benne, és nem tudom elképzelni, hogy jöjjön más.
Szerintem nem vagy túl fiatal ahhoz, hogy elkötelezd magad, de ezt te érzed.
üdv. Csilla
Szia!
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, a húszas éveim elején járok,tehát szinte gyerekfejjel ismertem meg.Már együtt élünk a közös házunkban,és én ezt a lépést egyáltalán nem éreztem korainak.VISZONT...abban igaza van anyukádéknak,hogy mindig résen kell lenned,és nyitva tartanod a szemed,kell,hogy legyen ,,b" terved.Alakuljon bárhogy is az életetek,TE alakítsd úgy,hogy mindig legyen kiút,ha esetleg valami balul ütne ki,és legyenek barátaid,haverjaid,barátnőid,akikre akkor is számíthatsz,ha összedől a vár.A vár mindig összedőlhet.Ezt jegyezd meg.
Szerintem hallgass meg minden véleményt, hiszen csak jószándékból adják azt édesanyád és a barátnőid. Viszont azt ne hagyd, hogy bogarat ültessenek a füledbe. Ha te úgy érzed, neked a jelenlegi párod az igazi, ne is kacsongass másfelé mindenféle nyomásnak engedve! Valószínű azért féltenek, mert ez az első hosszútávú kapcsolat, de nem kell kudarccal végződnie! Az igaz, hogy a szerelem úm. ingatag, elmúlhat, anélkül, hogy értenéd a miérteket, semmi sem garancia, még a papír sem...de nem szabad így hozzállni, csak pozitívan!
A korod pedig épp ideális, egyáltalán nem korai, anyukád lehet, hogy kislánynak néz, ami nem jó...Ez attól is függ, hogy mennyire vagy érett, de szerintem az írésod alapján, ilyen gondok nincsenek. :)
Szóval én 3 évig éltem boldog párkapcsolatban és sajnos hagytam megfertőzni és elhittem, hogy mindehhez még túl fiatal vagyok(21 voltam mikor vége lett) és elhagytam őt...Azóta sem találom a páromat, sőt olyanok jöttek az életembe, akiket inkább sose szeretnék ismerni, vagy mindig adódik valami probléma az akutális jelölttel, vagy a körülményekkel, most végre találtam valakit, akivel őszintén szeretjük egymást, de itt sem felhőtlen minden, mert ha tényleg akarjuk, előbb-utóbb valamelyikünk élete gyökeresen meg fog változni azért, hogy együtt lehessünk...Szerintem az enyém lesz az és nem is igazán bánom, annyi kudarc ért "itt". Hosszú lett, de csak óva intenélek, hogy ne rontsd el a jót, egy még jobb reményében, mert közel sem biztos, hogy rád talál.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!