Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezheti egy ember magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezheti egy ember magát 100%-ig biztonságban egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, nekem az első hosszú távú kapcsolatom, de úgy érzem nagyon jól működik. El tudom képzelni hogy vele éljem le az életemet, nagyon jól kiegészítjük egymást. Nemrég beszélgettem édesanyámmal és néhány barátnőmmel a dologról és azon a véleményem vannak hogy azért nyitva kell tartanom a szememet mert bármit is érzünk most, minden változhat és mindig jöhet valaki aki jobban megdobogtatja a szívem és akivel még szívesebben lennék. Én viszont nem értem ezt a dolgot, nekem e kettő nem fér össze. Vagy szeretek egy embert tiszta szívemmel, teljes odaadással és csak kettőnkre koncentrálok, építem a jövőnket vagy pedig ha nem olyan fontos akkor kacsingatok más felé. De jelen pillanatban semmi motivációm, kedvem nincs más felé kacsingatni mert úgy érzem nem jöhet jobb. Habár még nem élünk együtt, az időnk nagy részét együtt töltjük, ismerjük már egymást, komoly terveink vannak. Édesanyám szerint fiatal vagyok még ehhez (25), hogy elkötelezzem magam. Ti mit gondoltok erről? Elsősorban azokat kérdezem akik hosszabb ideje párkapcsolatban élnek, ti mennyire érzitek biztosnak, "örökké" tartónak a kapcsolatotokat? El tudjátok képzelni hogy valaki más jöjjön be a képbe?
2010. jan. 21. 18:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Én is pontosan ezt gondolom. Nem akarom a jót eldobni magamtól valami olyanért ami teljesen bizonytalan, hogy aztán később megbánjam a döntésem. Tudom hogy minden változik, a szerelem elmúlhat. Ha lesz valamilyen konfliktus közöttünk amit nem tudunk megoldani vagy elmúlik köztünk a szeretet akkor persze nem ragaszkodnék minden áron a kapcsolathoz, de amíg jó és működik addig miért keresgélnék mást? Tudom hogy anyukám a legjobbat akarja nekem és a barátaim is de azt hogy mit és hogyan érzek csak én tudhatom.
2010. jan. 21. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Abszolút.

Csak ehhez tényleg jó párosítás kell.

Pl. én is meg feleségem is olyanok vagyunk, hogy a megcsalást eleve elképzelni se tudjuk, mert alapvetően ellenkezik a személyiségünkkel. Emellett mindkettőnknek alapvető meggyőződése, hogy mindent meg kell beszélni, ha probléma van, akkor egyeztetni, megvitatni, elrendezni, nem hagyni "elburjánzani". Rengeteg a közös bennünk, tökéletesen egybevágóak a hosszútávú terveink is, jól megértjük egymást. Jól megismertük és elfogadjuk/elviseljük egymás hülyeségeit is.

Szóval lehetséges, csak tényleg nagyon oda kell figyelni párválasztáskor, meg ha már kialakult a kapcsolat, akkor is folyamatosan, napról napra tenni kell érte, töretlenül.

2010. jan. 21. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, ami a kort illeti: én 26 vagyok, feleségem 23, és immár majd' másfél éve, hogy összeházasodtunk. Összesen kb. 3 és fél éve vagyunk együtt.
2010. jan. 21. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem soha,de előfordulhat.én jelenleg 10%-ban érzem magam biztonságban Mellette
2010. jan. 21. 19:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Ha én csak 10%-ban érezném magam biztonságban valaki mellett nagyon valószínű hogy inkább elhagynám.
2010. jan. 21. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!