Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet egy arab férfival élni?
Én félig algériai vagyok, félig magyar. Édesapám 26 éve él itt boldog házasságban édesanyámmal, vallást nem erőltettek ránk (van egy bátyám és egy húgom), nem idegbeteg, nem féltékenykedik, nem ordibál, nem erőszakos...semmi sztereotípia.
Mint ahogy minden ember más, az arabokat sem lehet egy kalap alá venni. Igen; meg kell ismerni az illetőt, a családját, az értékrendjét, a jövőre néző terveit.
De itt vagyok/vagyunk mi egy jó példának, hogy nem végződik minden ilyen házasság rosszul. (Sok félvér gyereket ismerek, akiknek a szülei ugyanúgy együtt vannak, és boldogan élnek. :D)
(Egyébként az utolsó hozzászólónak 100%-ban igaza van. Algéria az arab országok viszonylatában talán az egyik "leglazább"; modern és felvilágosult -1962-ig francia "uralom" alatt volt-, szinte minden algériai remekül beszél franciául; ha annyira le akart lépni az országából, nem ide, hanem oda ment volna.)
Ne ítéljetek emberek azelőtt, mielőtt megismernétek valakit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!