Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival kapcsolat?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítéljetek el engem. Van kapcsolatom együtt is élünk, de pár hónapja megismertem egy férfit aki nálam 9 évvel idősebb és nagyon nagyon vonzódom hozzá. Az a baj, hogy a jelenlegi párommal egyre több az a pont amiben nem egyezünk, nem ugyan azt akarjuk és nem vagyok maradéktalanul boldog. Viszont mint embert szeretem, de ez már nem szerelem. A férfinak viszont van felesége és egy lánya. Tudom, hogy nagyon nem helyes, de sokat beszélgetünk és egyre jobban tetszik nekem, mert ő sokkal inkább hasonlít arra az ideálra akit szeretnék. Nem tudom mit tegyek, hagyjam a fenébe, mert ez csak fellángolás és éljem le az életem egy olyan emberrel akibe nem vagyok szerelmes, vagy hagyjam el és menjek a nagyon bizonytalanba? Sokszor az életembe az eszemre hallgattam, és úgy tűnik eddig nem volt probléma vele, most viszont a szívem nagyon húz másfele. Mit tehetnék? Valaki hasonló helyzetben?
Én sose rondítanék bele egy házasságba, pláne egy olyanba ahol gyerek is van.
Ha nem jó a mostani pároddal, szakíts, ne szenvedj egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzed jól magad...Keress egy másik pasit, aki lehetőleg ne nős legyen és kitudja, még jobban is járnál.
Akivel meg most ismerkedsz, maradj a barát kategóriánál. Hidd el, ha netán téged választana, eszméletlen bűntudatod lenne hogy elvetted egy kislány apukáját és ezzel kéne élned...
De ez csak egy tanács.
2013. febr. 2. 13:49
4/18 anonim válasza:
nekem az a tapasztalatom, hogyha a férfi magától nem lép ki a kapcsolatból, akkor jól el van benne. Mondjon akármit. Te esetleg beleszeretsz és megsérülsz. Én nem mennék bele, mert nem bírnám elviselni, hogy idővel teljesen belé zúgjak, mondjuk miután lefeküdtem is vele. És titkolózni kelljen, meg egy adalék legyek. Valahogy én nem bírnám ezt csinálni. Egyébként megértem a problémád, én is voltam hasonló helyzetben. Nekem nem jött össze a nős férfival,de utólag örülök neki, akkor pedig össze voltam törve..
2013. febr. 2. 13:50
5/18 anonim válasza:
mindkettővel szakítsd meg a kapcsolatot.a régivel először,ha már nem megy ne erőltesd.ennek végleg kapmec
a másiknak van családja.ne akard tönkretenni.a kislánynak hogy esne?ha a nős férfinak is gondjai vannak,akkor elválhat a feleségétől,de z már nem olyan könnyű,hisz ot van a lánya.ha nem hajlandó elválni,és csak szeretőként tart meg,akkor dobd el,mert elszalasztod a normális kapcsolatokat,tehát ha a férfi nem válik akkor a ti útjaitok válnak el.de ha nincs nagy probémája a családdal,ne csábítsd el.biztosan vár rád egy igazi szerelem még,csak hadj magadnak időt,és máskor nős férjel inkább ne is találkozz.mindenkinek az lesz a legjobb.az emberek 100 százaléka az ilyant elitéli!
2013. febr. 2. 13:51
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok. Én nem akarok semmibe belerondítani, és nagyon rossz érzés, hogy pont az az ember akit annyira tudnék szeretni, egy rossz házasságba van. Ő mondja ezt 14 éve házas, és akkor is csak a gyerek miatt tette meg, hogy a gyereke ne csonka családba nőjön fel mint ő. Tény, hogy még nem hagyta el és ha annyira rossz lenne, lelépne. Csak annyira rossz érzés, hogy el kell őt felejtenem miközben ha vele vagyok boldog vagyok.
2013. febr. 2. 13:56
7/18 anonim válasza:
Nõs férfival soha!Hidd el nem érdemes,mert nagyon fogsz szenvedni a végén!
2013. febr. 2. 13:56
8/18 anonim válasza:
az én nős pasim is azt mondta, hogy nagyon-nagyon rossz a kapcsolatuk.. állandó veszekedések, semmi szex.. és már csak a lakás, meg a közös vállalat miatt vannak együtt.. mégsem lépett a drágám, pedig lett volna rá lehetősége, és azóta is együtt vannak. Engem megviselt a dolog, őt nem.
2013. febr. 2. 13:58
9/18 anonim válasza:
Ja és ott is volt kis gyerek..
2013. febr. 2. 13:58
10/18 anonim válasza:
Neked is csak az a nős férfi tetszik, mert látod azt a modelt rajta. Ha már elváltként ismerted volna meg, nem biztos, hogy tetszene! Ő, ha kilép menj rá nyugodtan, ha nem, "csinálj" magadnak egyet, a mostanit lecserélve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!