Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza kapcsolat 17 évesen?

Figyelt kérdés
Nem érzek magamban sem vágyat, sem erőt egy komoly kapcsolathoz, viszont mégis csak jó lenne néha valaki. Leginkább úgy képzelem el, mint egy közeli barátot, akivel mellette még úgymond segítünk egymás szükségletein. Mekkora az esély arra, hogy találok egy erre vevő lányt anélkül, hogy minden más igényemet le kellene adnom? (Bejön külsőre, értelmes)
2013. febr. 1. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
nagy az esély rá... neked
2013. febr. 1. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
A tudományok témakörben jobban tudnak esélyt számolni,mint itt.
2013. febr. 2. 00:00
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy beleszeretsz végül... sok sikert, én is így kezdtem(vasárnap óta tart) és lehet beleszerettem... igen, asszem ígyvan
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem találhatsz ilyen lányt, de nem egyszerű feladat.
 5/9 Joshy Ca$h ***** válasza:
46%
Dugi pajtás? Külsőre találhatsz, de értelmes lány ilyenbe nem megy bele.
2013. febr. 2. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Magyarul csak a húsa miatt kell :P
2013. febr. 2. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy kell csinálnod, mintha számodra komoly lenne ez a kapcsolat, hívogasd, küldj neki sms-t, közben meg azt gondolsz, amit akarsz. De ne kezd azzal, hogy csak szexre kell valaki, így elég esélytelen.

A 17 éveseknek úgy is csak szexre lesz valakijük, mivel ilyenkor az érzések, személyiségek elég felszínesek, csak szeretitek azt hinni, hogy milyen érettek vagytok.

Amúgy teljesen igazad van. Sok sikert.

38/f

2013. febr. 2. 00:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosakra ment a pont
2013. febr. 2. 09:46
 9/9 anonim válasza:
Énis egy laza kapcsit terveztem az elején...és úgy beleszerettem az illetőbe hogy észresem vettem jóformán :D...19/F
2013. febr. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!