Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lehet egy arab férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy arab férfival élni?

Figyelt kérdés
nekem van egy komoly udvarlóm Algériából. tervezzük a találkozást egy semleges helyen. nagyon jó embernek ismertem meg.nincs hátsó szándéka. nagyon tetszik. kedves aranyos. a kultúrája valóban más, de vajon elviselhető lehet?
2013. febr. 27. 09:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne komoly, csak maradjatok szépen magyarországon, vagy a környéken. SOHA ne menj el őhozzá.
2013. febr. 27. 09:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gondold meg! Elöször ismerkedj meg az ö értékitéletükkel F/N, család, társadalom vonatkozásában. (Az arab világ elég nagy ahhoz, hogy a helyi viszonyokat kelljen megismerned, nem az általánosságokat!!) Döntsd el, hogy azt el tudod-e fogadni? Utána gondolkodj egyáltalán azon, hogy komolyan összejöjjetek-e.
2013. febr. 27. 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Nézz utána, muszlim országokban milyen a nők helyzete.
2013. febr. 27. 09:50
 4/17 ivilicious ***** válasza:
attól függ,hogy hithű muszlim, vagy bevan magyarosodva...hát nem tudom.
2013. febr. 27. 09:53
 5/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem volt egy arab barátom, igaz egyiptomi. Hatalmas, lángoló szerelem, aztán utána úgy meggyűlöltem, legszívesebben lehánytam volna. Tudni kell, hogy mindent DE MINDENT megtesznek, egy európai házasság reményében. Szép szavak, tüzes tekintet stb... Engem is lehúzott anyagilag, már amíg hagytam. Utána elmúlt a rózsaszín köd, és elküldtem a büdös francba.

Szóval csak óvatosan.

2013. febr. 27. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem azért de te azt honnan tudod hogy nincs házsó szándéka ?
2013. febr. 27. 09:58
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Ó elöször mindegyik nagyon kedves! Utána bújik ki a szög a zsákból!

Európai nő, akinek van önbecsülése nem áll le arabbal, vagy utána ne sírj.

Ennyi erővel cigányokkal is leállhatnál...

2013. febr. 27. 10:06
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem gond az hogy naponta 5x imádkozik üvöltve (ebből az egyik asszem hajnali 5kor történik meg...) meg rádadja a burkát és abban kell járnod ráadásul egyedül ki sem mehetsz és ha szóbaálsz idegen férfival akkor halálra kövezhetnek...?
2013. febr. 27. 10:07
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
el akar majd venni, és ki vinni hogy a szolgája légy :/
2013. febr. 27. 10:13
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

Az arab férfiakat, soha, de SOHA nem vedd komolyan.

Komoly udvarló? Na persze, interneten keresztül. Az arabok általában mind nagyon komoly udvarlók, amíg meg nem szereznek és szó szerint a tulajdonuk nem leszel. Én szóltam :)

2013. febr. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!