Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak azzal a férfival akit szeretek?
20/lány
Teljesen beleszerettem, s lehet ő az igazi. Tudom ez fura meg ilyen fiatalon. De én érzem, hogy ő az. Most egyáltalán nem túlzok, de ő az egyetlen ember aki mindent tud rólam és bármit elmondok neki.
De ő vagy nem is szeret vagy nem tudom mi van. De nagyon sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött stb
jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok.
De sajnos a negatív része gyakoribb, sokkal gyakoribb. S bár a szívem szakad bele a szakítás gondolatába, de lehet, hogy ott kéne hagyni, mert teljesen kikészülök idegileg.
keress mást édes.
Majd lesz jobb.Mással.
EZ egy nagy képzevar. hogy lehet neked Valaki a "Nagy Ő" aki igy bánik veled? Te így képzeled el az élompartneredet hogy "benne van a pakliban hogy a falhoz vág és lehugyoz?"
Nagyon nem hiszem ,hogy ö lenne neked a nagy ő, inkább maradjunk annyiban, hogy megismerkedésetek hajnalán így tünt... :)
Innentöl, meg egyszerü a képlet:
"figyelj (név) beleuntam ebbe a sehova se vezető kapcsoaltba rájöttem ,hogy nem az vagy akibe beleszerettem és én ha egy álattal akarnék egy fedél alatt élni akkor vennék egy kutyát."
pont.
Érezteti veled, hogy fontos vagy neki -> képen töröl. :D
Most komolyan, egyáltalán nem ellensúlyozza a szerinted "pozitív" tulajdonságait, ez az egész így hihetetlenül nevetséges.
"jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok."
"sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött"
Nem tudom, de lehet velem van a baj, de én máshogy mutatom ki, ha valakit szeretek. Szerintem hagyd ott a fenébe! Az a férfi aki megüt egy nőt az nem férfi csak egy gyenge féreg!
Megütött? hát mekkora senkiházi az már aki megüt egy hölgyet? Ha ilyen állat akkor úgy szakíts vele h ne legyen olyan ideges h megverjen. Ha képes volt megütni akkor egy kiidegelés(azaz szakítás) után mit művelhet veled? Szerintem ha szakítasz vele ne egyedül legyél ott legalább 3 ember legyen veled aki közel áll hozzád és elég erősek (csak bújtasd el őket)
Ha egy férfi meg üt egy nőt ássa el magát hagyd ott ilyet ne szeress nem igazi férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!