Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak azzal a férfival akit szeretek?

Figyelt kérdés

20/lány

Teljesen beleszerettem, s lehet ő az igazi. Tudom ez fura meg ilyen fiatalon. De én érzem, hogy ő az. Most egyáltalán nem túlzok, de ő az egyetlen ember aki mindent tud rólam és bármit elmondok neki.

De ő vagy nem is szeret vagy nem tudom mi van. De nagyon sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött stb

jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok.

De sajnos a negatív része gyakoribb, sokkal gyakoribb. S bár a szívem szakad bele a szakítás gondolatába, de lehet, hogy ott kéne hagyni, mert teljesen kikészülök idegileg.

2013. febr. 2. 01:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Mond meg neki,hogy már ne zsibbassza magát,mert ha megütött,akkor egy büdös nagy tahó g*ci.
2013. febr. 2. 01:55
 2/30 anonim ***** válasza:

keress mást édes.

Majd lesz jobb.Mással.

2013. febr. 2. 01:56
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

EZ egy nagy képzevar. hogy lehet neked Valaki a "Nagy Ő" aki igy bánik veled? Te így képzeled el az élompartneredet hogy "benne van a pakliban hogy a falhoz vág és lehugyoz?"

Nagyon nem hiszem ,hogy ö lenne neked a nagy ő, inkább maradjunk annyiban, hogy megismerkedésetek hajnalán így tünt... :)

Innentöl, meg egyszerü a képlet:

"figyelj (név) beleuntam ebbe a sehova se vezető kapcsoaltba rájöttem ,hogy nem az vagy akibe beleszerettem és én ha egy álattal akarnék egy fedél alatt élni akkor vennék egy kutyát."

pont.

2013. febr. 2. 01:57
 4/30 anonim ***** válasza:

Érezteti veled, hogy fontos vagy neki -> képen töröl. :D

Most komolyan, egyáltalán nem ellensúlyozza a szerinted "pozitív" tulajdonságait, ez az egész így hihetetlenül nevetséges.

2013. febr. 2. 01:57
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

"jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok."

"sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött"

Nem tudom, de lehet velem van a baj, de én máshogy mutatom ki, ha valakit szeretek. Szerintem hagyd ott a fenébe! Az a férfi aki megüt egy nőt az nem férfi csak egy gyenge féreg!

2013. febr. 2. 01:58
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
a pofon csak egy elhadart simogatás.
2013. febr. 2. 01:59
 7/30 anonim ***** válasza:

Megütött? hát mekkora senkiházi az már aki megüt egy hölgyet? Ha ilyen állat akkor úgy szakíts vele h ne legyen olyan ideges h megverjen. Ha képes volt megütni akkor egy kiidegelés(azaz szakítás) után mit művelhet veled? Szerintem ha szakítasz vele ne egyedül legyél ott legalább 3 ember legyen veled aki közel áll hozzád és elég erősek (csak bújtasd el őket)

Ha egy férfi meg üt egy nőt ássa el magát hagyd ott ilyet ne szeress nem igazi férfi

2013. febr. 2. 01:59
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Borzalom, egyszerűen borzalom!
2013. febr. 2. 02:00
 9/30 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy ideje befejezni az önmagad áltatását és otthagyni. Ez nem lesz jobb.
2013. febr. 2. 02:01
 10/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az én hibám, hogy megütött, mert mikor nem figyelt rám csak gépezett, akkor kihúztam az egeret és erre lett mérges. vagy nem tudom
2013. febr. 2. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!