Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak azzal a férfival akit szeretek?

Figyelt kérdés

20/lány

Teljesen beleszerettem, s lehet ő az igazi. Tudom ez fura meg ilyen fiatalon. De én érzem, hogy ő az. Most egyáltalán nem túlzok, de ő az egyetlen ember aki mindent tud rólam és bármit elmondok neki.

De ő vagy nem is szeret vagy nem tudom mi van. De nagyon sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött stb

jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok.

De sajnos a negatív része gyakoribb, sokkal gyakoribb. S bár a szívem szakad bele a szakítás gondolatába, de lehet, hogy ott kéne hagyni, mert teljesen kikészülök idegileg.

2013. febr. 2. 01:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ma 02:04

Ez engem kísértetiesen emlékeztet a Soós űgyre:

" - Miért vágta el a torkát, ha csak a karoráját akarta elvenni?

- Mert nagyon kiabált és nem kellett ovlna odacsőditeni a rendőröket ezért elhalgattattam"

kb ugyanez a kategíria csak szerencsére kisebb a szorzó.

Minél hamarab SZABADULJ MEG TŐLE BÁRMI ÁRON MERT POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!

2013. febr. 2. 02:09
 22/30 anonim ***** válasza:
mert egy kis kígyó és az ujja közé csavart téged gondolom bemesél sok hülyeséget meg hülyít aztán tojik rád h te erőlködhess aztán megint bemesélje a hülyeségeit (a be mesélésnél arra gondolok h milyen szép jövőnk lesz meg milyen csinos vagy meg ilyen beetethetőségek...)
2013. febr. 2. 02:09
 23/30 anonim ***** válasza:

na ez az igazi lelki terror,amikor el hiteti a csajjal,hogy meg érdemelte...

Menekülj,amíg tudsz!

És ez nem vicc,komoly bajod is lehet ebből.Mondjuk felcsinál,és gyerekkel eggyütt ver,vagy el töri valamidet.

2013. febr. 2. 02:10
 24/30 anonim ***** válasza:
"Mert a remény hal meg utoljára,és ezért ez a legrosszabb dolog a világon,mert ez még akkor is ha nem válik valóra kínoz a halálig"
2013. febr. 2. 02:11
 25/30 anonim ***** válasza:

"átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött "

úristen, ebből is látszik hogy nem a normális férfiakra buknak a csajok...

Ha ilyet tenne vki velem el is küldeném a gec*be tök mind1 szerettem-e haverként vagy párként, takarodjon

nők...

f19

2013. febr. 2. 02:18
 26/30 A kérdező kommentje:
Annyira nem tudom, hogy mit tegyek!
2013. febr. 2. 02:29
 27/30 zsófi :)) válasza:

Hagyd ott bass*us, hol a becsületed?

Engem mindig ugy neveltek, mindenki azt mondta h egy normális férfi tiszteli a nőket!

De ez miii? Ez egy horrorfilmbe illő alap, kérlek hagyd ott amíg egyszer véletlen nem dob ki mondjuk a ház ablakán mrrt pl kikapcsoltad a gépet...

Hívd el forgalmas helyre, a kellő biztonság végett, és mond meg neki h vagy megváltozik, v léptél a büdös...

De ne a hitegetéseknek higgyj, hanem a tetteknek!

uff

2013. febr. 2. 08:37
 28/30 anonim ***** válasza:

... Lépj még most le!! Tapasztalatból beszélek.

Már párszor leírták mit csinálj! De te még azt a senkiházit véded.. Úgyis vele maradsz, mert, amíg még mentegeted előttünk és magad előtt, addig úgyse lépsz.. Tehát, akkor felesleges volt kiírni a kérdést.

2013. febr. 2. 11:53
 29/30 A kérdező kommentje:
Egy hónap! Ennyit kap! Utána lépek! Mert bizonyos dolgokban tudtam rá hatni, ami nem kis időbe telt de megváltozott.
2013. febr. 2. 21:32
 30/30 SBPeti ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, még ma kidobod! Kegyetlenül hangzik, de hatásos! Sok sikert!
2013. febr. 5. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!