Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak azzal a férfival akit szeretek?
20/lány
Teljesen beleszerettem, s lehet ő az igazi. Tudom ez fura meg ilyen fiatalon. De én érzem, hogy ő az. Most egyáltalán nem túlzok, de ő az egyetlen ember aki mindent tud rólam és bármit elmondok neki.
De ő vagy nem is szeret vagy nem tudom mi van. De nagyon sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött stb
jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok.
De sajnos a negatív része gyakoribb, sokkal gyakoribb. S bár a szívem szakad bele a szakítás gondolatába, de lehet, hogy ott kéne hagyni, mert teljesen kikészülök idegileg.
ma 02:04
Ez engem kísértetiesen emlékeztet a Soós űgyre:
" - Miért vágta el a torkát, ha csak a karoráját akarta elvenni?
- Mert nagyon kiabált és nem kellett ovlna odacsőditeni a rendőröket ezért elhalgattattam"
kb ugyanez a kategíria csak szerencsére kisebb a szorzó.
Minél hamarab SZABADULJ MEG TŐLE BÁRMI ÁRON MERT POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETEDET!!!!!!!!!!
na ez az igazi lelki terror,amikor el hiteti a csajjal,hogy meg érdemelte...
Menekülj,amíg tudsz!
És ez nem vicc,komoly bajod is lehet ebből.Mondjuk felcsinál,és gyerekkel eggyütt ver,vagy el töri valamidet.
"átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött "
úristen, ebből is látszik hogy nem a normális férfiakra buknak a csajok...
Ha ilyet tenne vki velem el is küldeném a gec*be tök mind1 szerettem-e haverként vagy párként, takarodjon
nők...
f19
Hagyd ott bass*us, hol a becsületed?
Engem mindig ugy neveltek, mindenki azt mondta h egy normális férfi tiszteli a nőket!
De ez miii? Ez egy horrorfilmbe illő alap, kérlek hagyd ott amíg egyszer véletlen nem dob ki mondjuk a ház ablakán mrrt pl kikapcsoltad a gépet...
Hívd el forgalmas helyre, a kellő biztonság végett, és mond meg neki h vagy megváltozik, v léptél a büdös...
De ne a hitegetéseknek higgyj, hanem a tetteknek!
uff
... Lépj még most le!! Tapasztalatból beszélek.
Már párszor leírták mit csinálj! De te még azt a senkiházit véded.. Úgyis vele maradsz, mert, amíg még mentegeted előttünk és magad előtt, addig úgyse lépsz.. Tehát, akkor felesleges volt kiírni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!