Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak azzal a férfival akit szeretek?
20/lány
Teljesen beleszerettem, s lehet ő az igazi. Tudom ez fura meg ilyen fiatalon. De én érzem, hogy ő az. Most egyáltalán nem túlzok, de ő az egyetlen ember aki mindent tud rólam és bármit elmondok neki.
De ő vagy nem is szeret vagy nem tudom mi van. De nagyon sokat ártott: átvert, elhanyagolt, megalázott, megütött stb
jót is tett: szeret, kedvembe próbál járni, érezteti velem,h fontos vagyok.
De sajnos a negatív része gyakoribb, sokkal gyakoribb. S bár a szívem szakad bele a szakítás gondolatába, de lehet, hogy ott kéne hagyni, mert teljesen kikészülök idegileg.
ma 01:59
ha nem lenne oylan komoly a helyzet akkor most hangosan felnevetnék mert ezt még sosem hallottam.
De a témával kapcsoaltban. Én a hölgy helyében felszedné kegy pasit és amikor az megvan akkro az ö oldalán angolosan távoznék a fent emlitett párbeszéd után. :) Ez egyben egy szakítás és egy figyelemztetés is akövetkezö pasinak a miheztartás végett. :)
Megütött, mert kihúztad az egeret?
Biztos valami kocka.
ma 02:01
Sosem votlam híve a családon belüli szexualitásnak de ez esetben jo lenne ha felrpobálná a drága jo édesanyját pár körön ha azért mert véletlen kihuztad az egeret képes megütni...
Sosem az áldozat hibája amit tesznek vele.
"mert kihúztam az egeret"
Ez aztán az indok.
"Lehet, hogy az én hibám, hogy megütött, mert mikor nem figyelt rám csak gépezett, akkor kihúztam az egeret és erre lett mérges. vagy nem tudom"
Hát ásd el magad nagyon mélyre kérdező! Hogy merészelted kihúzni az egerét? :D A h*lye nem hogy viccnek fogta volna fel, hanem ezért megüt? Ó te jó ég miről beszélünk...És még magad okolod? Ajaj.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!