Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok, nem vállalja a szerelmünket, el fog hagyni, mit tegyek?
gondolom az anyagi vonzat miatt parázik,ami természetes.
biztosítsd,hogy nem kell két műszakban melóznia,ha nem akar éhen halni 2 gyerek mellett és akkor lehet meggondolja magát.
1 gyerek 18 éves koráig,ha mindenből a legolcsóbbat kapja kb 20 miller.
villantsd be neki a 40 millás bankszámlád és nem fog többet hurkot érezni a nyakán.
Háát...Őszintén szólva én is rosszul vagyok az olyan nőktől, akik erőszakos pióca módjára akarják lálőcsölni a kakukkfióka kölykeiket valakire.
Nem is ismeri a gyerekeidet, akkor meg miből gondolod, hogy el tudná fogadni? Nekem se kéne a más kölke, majd bolond lennék!
Hiába a szerelem meg a szeretet, ha neki sok lenne 2 gyerek. És ezt kevesen tudják elfogadni.
Persze nem öreg, ő is tudja de 2 kicsi akkor is sok neki, de ugyanakkor nem is 35 éves.
ÉS nem elég az h szeressétek egymást és más ne számítson, számít a 2 gyerek, őket nem tudod elpasszolni, veletek élnek.
Ezt vagy el tudja fogadni vagy nem.
De ne akard ráerőszakolni mert annál jobban és gyorsabban húzza el a csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!