Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kivagyok, nem vállalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kivagyok, nem vállalja a szerelmünket, el fog hagyni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagy a korkülönbség köztünk (33/N és 49/F), nekem van két gyerekem, ovis korúak. Fél hogy nem bírná az ezzel járó tempót,meg hogy öreg ő már ehhez....közben imádjuk egymást, és tudom, hogy a gyerekeim is imádnák őt (még nem ismerik)Ma beszéltünk és éreztette h szakítani akar de nem mondta ki hanem csak szenvedett. Nem tudja elképzelni az életét két kicsivel....én nem tartom öregnek, jó pasi, szerelmes vagyok belé...hogyan változtathatom meg a véleményét, vagyis hogyan ébreszthetném rá hogy csak egy életünk van, szeressük egymást és más nem számít??? Megszakad a szívem...
2013. febr. 27. 02:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor erre célzott,nem ültél le vele ezt átbeszélni?
2013. febr. 27. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:

gondolom az anyagi vonzat miatt parázik,ami természetes.

biztosítsd,hogy nem kell két műszakban melóznia,ha nem akar éhen halni 2 gyerek mellett és akkor lehet meggondolja magát.

1 gyerek 18 éves koráig,ha mindenből a legolcsóbbat kapja kb 20 miller.

villantsd be neki a 40 millás bankszámlád és nem fog többet hurkot érezni a nyakán.

2013. febr. 27. 02:42
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem tudja elfogadni, nem is próbálja meg, hogy a gyermekeidet elfogadja, megszeresse, bármennyire is fáj neked, szakítsatok. Ezek a csöppségek teljes anyát érdemelnek. Rájuk gondolj és ne légy önző.
2013. febr. 27. 03:25
 4/8 anonim ***** válasza:
ha ennyire problema neki a gyerek akkor nem szeret elegge. igy elmeletben en se akarnek olyannal lenni akinek gyereke van de ha mar egyutt vagyunk es elvileg szeretem, szerintem valahogy tul tudnek lepni rajta. csak ezert nem szakitanek...
2013. febr. 27. 04:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Háát...Őszintén szólva én is rosszul vagyok az olyan nőktől, akik erőszakos pióca módjára akarják lálőcsölni a kakukkfióka kölykeiket valakire.

Nem is ismeri a gyerekeidet, akkor meg miből gondolod, hogy el tudná fogadni? Nekem se kéne a más kölke, majd bolond lennék!

2013. febr. 27. 06:33
 6/8 ASOT ***** válasza:

Hiába a szerelem meg a szeretet, ha neki sok lenne 2 gyerek. És ezt kevesen tudják elfogadni.

Persze nem öreg, ő is tudja de 2 kicsi akkor is sok neki, de ugyanakkor nem is 35 éves.

ÉS nem elég az h szeressétek egymást és más ne számítson, számít a 2 gyerek, őket nem tudod elpasszolni, veletek élnek.

Ezt vagy el tudja fogadni vagy nem.

De ne akard ráerőszakolni mert annál jobban és gyorsabban húzza el a csíkot.

2013. febr. 27. 08:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, felháborító paraszt vagy....nem akarom én ráerőszakolni magamat meg a gyerekeimet...csak ma mondta hogy képtelen szakítani velem. Nincs a gyerekekkel baja, sőt mondta hogy biztosan imádná őket!! Attól fél csupán, hogy a kora miatt nem bírná a tempót amit két kisgyerek diktál. Megértem őt, és valószínűleg én mondom majd ki a nemet, nem akarom hogy szenvedjen, szenvedjünk. Miért kell rögtön letámadni??
2013. febr. 27. 17:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem "kakukkfióka kölykeim" vannak, hanem értelmes és okos gyerekek...inkább téged nyelt volna le a kedves anyukád...
2013. febr. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!