Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom valahogy változtatni a szerelmünket barátsággá?
Felejtős dolog!
Barátság--> majd régóta lappangó "beléd szerettem megkívántalak" dolog ---> majd szerelem de csak 1ik fél részéről ---> majd barátság??? Nem ez erősen felejtős.
Igazad van utolsó nagyon szégyellem is magam emiatt. De nem tudtam mit tegyek hogy "közel tartsam magamhoz". Csak ezt az egy lehetőséget láttam...
Jajj de nem tudok nélküle élni :( Mindig ő volt a támaszom mindenben, teljesen megbíztam benne, az összes barátomban/barátnőmben csalódtam már, kivéve benne. Ő akkor is mellettem volt amikor egy pletyka miatt majdnem mindenki lenézett, kibeszélt. Nem tudom mi lesz velem nélküle...
Az a baj hogy akárhogy is keseregsz és akarod h ne így legyen hanem úgy ahogy volt, úgy már nem lesz. ÉS valahol jobb is. Mert csak rosszabb lenne. Neked lehet h jobb lenne icipicit de neki nem.
A legjobb ha megpróbálsz lapozni egyet, ez a fejezete az életednek befejeződni látszik, és kezdődik egy új, a következő oldalon...
Apácának állsz. Megjátszod, hogy rossz vagy a szexben. Házasság előtt nem szexelsz, de majd csak 25 évesen akarsz férjhez menni. Kiábrándítóan csókolsz. Fingasz és böfögsz előtte hangosan.
Csak elmegy a kedve tőled.
De amúgy pedig megtanultad ezt a leckét, lapozz tovább, az élet ilyen.
Na, látod, ez a baj, hogy most sem azt nézed, hogy neki mi a jobb, hanem azt, hogy neked rossz lesz. Az ilyen önző lányok miatt nem tudnak bízni a férfiak.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!