Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezen valahogyan változtatni?
Sziasztok!
8 - 9 évesen pszichológushoz fordultunk osztályfőnököm tanácsára, mert nagyon visszahúzódó vagyok ami igaz a mai napig is , pont mult héten sétáltunk haverral az utcán, és nem tudtam mit kérdezni .. egész úton azon gondolkoztam miről is dumáljunk.. egy - két szót váltottunk csak, ami szerintem nem normális .. a pszichológus akkor azt mondta mivel anyum is ilyen volt kiskorában örököltem a génjeit és ezen nem lehet változtatni .. Kíváncsi volnék a ti véleményetekre is , ha örököltem ezt a természetet akkor ezen nincs mit aggódni csak el kellene fogadnom, hogy én ilyen vagyok, és kész ? Vagy esetleg keressek fel más pszichológusokat ? (Most 17 éves vagyok, és ez a probléma kihat a szerelmi életemre, mert keveset beszélek, és főleg lányokkal :| Eddíg eggyetletlen barátnőm volt, de az is csak pár hétig tartott)
Nem tudok csak a szerelmi reszehez hozzaszolni, mert ensem vagyok a legnyiltabb tipus,de a szerelmi reszen ne aggodj, lesz olyan lany/fiu akivel szavaknelkul is fogsz tudni komunikalni, es nyiltan fogsz tudni beszelni vele.:)
18/L
Szerintem lehet gyakorolni több módon is, de egy alapvetően introvertált személyiségből sosem lesz igazán extrovertált.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!