Miért van ez így? Ezen nem lehet valahogyan változtatni?
Én mindíg 6-kor vagy fél 7 kor kelek ha iskola van. Amikor felkelek olyan álmos vagyok hogy úgy tudnék még aludni. Viszont ha nincs iskola , vagy szünet van vagy tanítás nélküli munkanap akkor is sokszor van úgy hogy 6-kor felébredek de akkor már egyáltalán nem vagyok álmos.:S
De miért van így? Tegnap nem kellett suliba mennem mert verseny volt délután, hézfőn nagyon tudtam volna még reggel aludni, kedden is felkeltem 6-kor mégis az volt hogy nem vagyok álmos, most pedig nagyon tudnék még aludni, így szerda reggel. De miért van ez? Ezen sehogyan sem lehet változtatni?
velem is így van, meg szerintem mindenkivel
csörög az óra 6kor, úgy kell kiráncigálni az ágyból :D, viszont amikor valami olyanra kell menni amit szeretek csinálni akkor meg olyan friss vagyok :D
hát igen :D
Reggelre milyen kávét ajánlasz? Én cappuchino-t (tejes kávét) szoktam inni bár csak néha, mást nemigen. :) De tejjel, nem vízzel és cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!