Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék a magányosságon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a magányosságon változtatni?

Figyelt kérdés
Hiába van sok ismerősöm mégis magányos vagyok Ha én nem hívom ő se hív című dolog van. Nincsenek közös programok sajnos. Mit csinálok rosszul? Sokat olvasok járok sportolni az egyetemről is sok embert ismerek Látom hogy az egyetemen is sokan összebarátkoznak és utána együtt mennek bulizni stb Lehet a külsőmmel van gond? Szerintem egy csak kifogás lenne hisz a rondáknak is van barátjuk. Egyébként kondi terembe járok és sokan mondják jól nézzek ki Lehet a jellemem viselkedésem? csak találgatok de nem tudom

2012. aug. 16. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
lehet, hogy zárkózott vagy, nem nyitsz az emberek felé.
2012. aug. 16. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbálkozz prostival ő majd segít leküzdeni a gátlásaid.
2012. aug. 16. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
a lóf*szt. már megint a prosti téma. A gyerek attól nem lesz nyitottabb, hogy lefekszik egy olyan nővel, aki mellette még 30 pasit lesz*pott aznap, és a sex kb annyi neki már, mintha rágyújtana 1 szál cigire.
2012. aug. 16. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy nyissak olyan távolinak tűnik sok ember De visszafordítom a kérdésed:) felém mért nem nyitnak? Megközelíthetetlennek tűnök? Köszönöm a válaszokat
2012. aug. 16. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Meglehet tudat alatt erre vágysz...

Az a magányos aki nem bírja elviselni az egyedüllétet!

Dönts el mi vagy, egyedülálló vagy magányos, ha magányos akkor változtass, új ismeretségek, tevékenységek, stb., de ha egyedülálló vagy akkor élvezd!

2012. aug. 16. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Az egyetemi nagy barátságok még komolytalanabbak, mint a gimis barátságok. Az hogy együtt piálni jó, nem jelent semmit.
2012. aug. 16. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, lehet hogy zárkózottnak tűnsz... velem is ez van L/19
2012. aug. 16. 21:35
 8/10 A kérdező kommentje:
mért milyen egy zárkózott ember? :) és milyen egy nyitott?
2012. aug. 16. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy mindenben ennyire bizonytalan vagy, folyamatosan visszakérdezel és úgy teszel mintha semmit sem értenél már elég ijesztő számomra. Lehet ezért vagy megközelíthetetlen, mert feláll az ember szőre a hátán.

Az ilyen emberekkel pedig max. 3 percig beszél egy normális ember. Ha találkozol egy olyan lánnyal aki hasonlít rád és visszakérdezhettek egymás kérdéseire, akkor lehet még esélyed.

Fel a fejjel!

2012. aug. 16. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:

én is zárkozott vagyok (19/L) pedig semmi baj nincs velem. az önbizalmam is idő után helyre állt, és csak nem tudok ráhangolódni emberekre, gátlásossá válok a közelükben. nálad is ez a helyzet:)? amúgy talán nem kell mindenkit "letámadni", talán te se úgy érzed, és erőltetett tőled ez, és vannak olyan emberek akik mellett jól érzed magad és megnyílsz. az én tanácsom, hogy az ő társaságuk keresd:) eleinte én sem ismertem fel, hogy "ki jó nekem" csak a tucatok elfogadott, sablon viselkedését néztem. Most meg kiismerve önmagam magabiztosabb és nyitottabb vagyok azokkal szemben, akikkel igazán szeretek lógni:)

talán az is lehet egy mód, hogy változtatsz a jellemeden, ha neked így nem tetszik és a többiekhez igazítod, vagy elfogadod, és olyan emberek társaságát keresed, akik szintén elfogadják és szeretik:)

2012. aug. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!