Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik a jobb? Ha egy lánynak csak sminkben szép az arca akkor sminkeljen vagy vállalja fel az "eredetit"?
mutasd mid van aztán kitaláljuk.
ízlés kérdése.
+ közel sem biztos h annyira vállalhatatlan lennél smink nélkül.
FŐ a természetesség de szerintem inkább sminkelj :D
(ezzel most gondolom sokat segítettem...)
szerintem sminkelj nyugottan csak ne vidd túlzásba :) ha valaki belédszeret nem az arcodba hanem BELÉD szeret szóval nem fog megrémülni reggel :) meg az még távol van h reggel együt keljetek (gondolom mert még nincs pasid) szóval szerintem sminkelj de mértékkel :D
Nálam gáz a helyzet, én nem vállalom fel magam smink nélkül.
Mondjuk esélyem sincs olyan kapcsolatra,ahol együtt fekszünk le és fel is ébredünk együtt...
^^
shhh
:(
én például úgy vagoyk vele,hogy leszarom,hogy mivé pampucolja magát, csak aki alatta van az kell. Ha az eredeti pofa nem tetszik, akkor a hamis állarcba nem fogok csak úgy beleszeretni. Ezért is tartom totál felselegesnek az ilyenféle kozmetikázgatásokat, feljavítgatásokat. Vállaják a nők az eredeti arcukat. aki igazán szép, az smink nélkül is az! Csak maguk alatt vágják a fát, mert egyszer úgyis lekerül a smink, és akkor jön a pofáraesés,hogy júú, én nem is ezt a lányt akartam igazán, hogy néz ez ki. Ha ronda vagy, akkor legalább nem árulsz zsákbamacskát, nem lesz a későbbiekben csalódás, ha meg szép vagy, akkor a smink után csak átlagosnak fogsz tűnni, ez szintén nem kíávnatos. Egy széplány ha simnk nélkül tetszik meg egy pasasnak, aza jó, és az a kívánatos. ÚGy eredetiben. Ha meg sminkelve van ugyanaz a szép lány, ha lemossa, akkor valaimért sokkal átlagosabbnak néz ki, ezzel is csak magának tesz rosszat.
Szerintem férfiszerzéskor nem kéne nekik sminkelniük egyáltalán, úgy volna a korrekt, a férfiak így tudjuk, hogy mit választunk. A smink inkább csak jóval később a nemi élet feldobására ilyen szexuális segédeszközként kéne hogy szolgáljon, nem mindennapi farsangosbálosdit játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!