Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A barátom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A barátom vagy a kutyám, aki egész életében segített nekünk?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 2 éve, a kutya meg már 10 éve velünk van.Nem tetszett a barátomnak a kutya dolog mikor összeköltöztünk,de azt mondta,ha nem kell neki vele foglalkozni, meg nem alszik velünk akkor nem fogja zavarni..

Ahogy telt az idő, egyre jobban utálni kezdte. Ha már leült elé és csóválta a farkát, elzavarta. Pedig áldott jó kutya, anyukámé volt mikor még élt, segített neki, cipelte a kosárát a boltból hazafelé jövet, amire meg volt tanítva odavitte neki,mert már nehezére esett a mozgás. Hatalmas segítség volt anyukámnak. Aztán anyukám halála után hozzám került, nekem is sokat segít és egyszerűen nincs szívem kitenni vagy odaadni bárkinek is. Ő az életem része és tényleg hatalmas segítség volt a családnak.

Ti mit tennétek? Szeretem a pasit, de egyre ellenszenvesebb ahogy viselkedik pedig az a kutya a légynek sem ártana.

2013. febr. 25. 20:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
70%
Ki lehetett az a ba..om aki lepontozta az értelmes válaszokat. Hát gratulálok neki.
2013. febr. 25. 21:27
 22/51 anonim ***** válasza:
79%
Első, nem vagy hülye, számomra is egyértelmű lenne, hogy a kutyát választanám.
2013. febr. 25. 21:43
 23/51 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként benne, mindig felmerül az, hogy milyen ember az, aki gyűlöli az állatokat? Hogyan lehet egyáltalán egy állatot utálni? Jó, ha nem kedveli őket, az még elfogadható (bár nekem az is elég nehezen) de gyűlölni? Az ilyen komolyan beteg, ezt tapasztalatból mondom.
2013. febr. 25. 21:47
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
*bennem
 25/51 anonim válasza:
85%
Már a kérdésedben eldöntötted, hogy a kutyust választod. Egyértelműen látszik, és rendjén is van. Ha valaki nem képes elfogadni MINDENEDDEL együtt, az minek van Veled egyáltalán. Kompromisszum készség...ha nem megy, akkor ott az ajtó...lesz majd aki jobban értékelni tudja a feltétel nélküli szeretetet,odaadást és hűséget.
 26/51 anonim válasza:
85%
Az ilyen férfi gyenge, labilis, és erőszakos, (ha még nem is jött ki rajta) előbb utóbb uralkodni fog rajtad, (ahogy a kutyán is uralkodni akar, csak nem sikerül neki, és ez bosszantja) menekülj tőle, ahogy csak tudsz.. Később egyre nehezebb lesz, mikor kijön az igazi énje. Szereti, ha mindenki őérte van, és nem tűri, ha valaki ellenszegül neki, és nem az van, amit ő akar.. Hidd el, sokkal jobban jársz nélküle!!! Ez a kutya dolog még csak a kezdet..
2013. febr. 25. 22:00
 27/51 anonim válasza:
82%
ui: tapasztalat..
2013. febr. 25. 22:02
 28/51 anonim ***** válasza:
82%
A kutyát!
2013. febr. 25. 22:17
 29/51 anonim ***** válasza:
85%
A leírás elolvasása után: totálisan a kutya maradna nálam.
2013. febr. 25. 22:31
 30/51 anonim ***** válasza:
5%

Hála isten pontozásokból látom, hogy nem csak nálam b@szta ki a biztosítékot, hogy egy állat többet ér itt mindenkinek, mint egy ember.

Le nem fekszel a kutyáddal?

Életem első kutyás élménye, hogy a kis korcs beleharapott a lábamba. Tíz percig volt a kutya a háznál. Azóta nem is tűröm meg őket. Inkább cica párti vagyok. Viszont elfogadnám, hogy szereted a kutyát, fontos neked, maradhatna. De állat nem való a lakásba. Max guppi...

Összeszőröz mindent, odakint megkakiltatod, bent leül a szaros seggével.. Piszkos lábaival...

Toxocara, toxoplasmáról hallottál már?

Agyam eldobom itt tartunk, hogy egy állat többet ér mint a párod. Meg ahogy kivettem a mondandódból lenne hely máshol is annak az állatnak, nem csak nálatok.

Plusz nekem például kutyaszőr allergiám van. Ráadás nem is gyenge, 4 keresztes. Akkor is az állat lenne az első, ha a párod szó szerint allergiás lenne rá?

2013. febr. 25. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!