Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A barátom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A barátom vagy a kutyám, aki egész életében segített nekünk?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 2 éve, a kutya meg már 10 éve velünk van.Nem tetszett a barátomnak a kutya dolog mikor összeköltöztünk,de azt mondta,ha nem kell neki vele foglalkozni, meg nem alszik velünk akkor nem fogja zavarni..

Ahogy telt az idő, egyre jobban utálni kezdte. Ha már leült elé és csóválta a farkát, elzavarta. Pedig áldott jó kutya, anyukámé volt mikor még élt, segített neki, cipelte a kosárát a boltból hazafelé jövet, amire meg volt tanítva odavitte neki,mert már nehezére esett a mozgás. Hatalmas segítség volt anyukámnak. Aztán anyukám halála után hozzám került, nekem is sokat segít és egyszerűen nincs szívem kitenni vagy odaadni bárkinek is. Ő az életem része és tényleg hatalmas segítség volt a családnak.

Ti mit tennétek? Szeretem a pasit, de egyre ellenszenvesebb ahogy viselkedik pedig az a kutya a légynek sem ártana.

2013. febr. 25. 20:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelmű, hogy a kutya, fel sem merülne bennem a kérdés; a barátod pedig vagy elfogadja vagy nem, az már legyen az ő problémája...egy kutya, pláne,írod mennyire okos és intelligens nagy segítség lehet most és később is, és egyáltalán, már 10éves, élete nagy részét nektek adta..nincs mind gondolkodni...
2013. febr. 25. 20:59
 12/51 kgaba88 válasza:
81%
Ha a barátod nem bírja elviselni, hogy ragaszkodsz a kutyához és ezért szakítana Veled, ne bankódj, hiszen akkor ő meg sem érdemel Téged.
2013. febr. 25. 21:03
 13/51 anonim ***** válasza:
81%

A kutyát válaszd, ő a világ leghűségesebb teremtése, és ha igazán ennyit segített a családnak, akkor megérdemel annyit, hogy ne tedd ki az utcára/menhelybe.

Amúgy meg tapasztalataim szerint 1000%-ig igazaz az, hogy ha valaki utálja az állatokat, nem jó ember. Nem feltétlenül rossz, de nem jó, az biztos.

Legfeljebb mond meg neki, hogy vagy a kutya és te, vagy pedig elmehet. Ha szeret, téged választ és elfogadja a kutyát. Ha nem, akkor jó, hogy még most kiderült..

L

2013. febr. 25. 21:03
 14/51 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk cicánk van, tizenéve a családhoz tartozik. Bár, a barátom inkább kutyapárti, nem is annyira közeledik felé,de elfogadta, és tudja mennyire imádom, fontos nekem. Sose zavarná el, vagy "bántaná". Be is fejezném vele ha nem lenne képes elfogadni.

Szóval gondold át,h a szeretett kutyusodat feláldoznád e neki.

2013. febr. 25. 21:04
 15/51 anonim ***** válasza:
80%
biztos, hogy a kutyát választanám.
2013. febr. 25. 21:06
 16/51 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképpen a kutyát válaszd! Szegény nem tehet róla, hogy ilyen a barátod, de a barátod tehet róla, hogy ilyen! Ha nem is szereti az állatokat akkor is miattad elfogadhatná. Ha engedsz neki,legközelebb más nem fog neki tetszeni!!
2013. febr. 25. 21:07
 17/51 anonim ***** válasza:
78%

egyértelműen a kutya mellett döntök! több éve van párom, szeretem is nagyon, amennyire csak tudom.

DE..kutyámat semmi pénzért nem tudnám elhagyni!

Ő az aki egyszer sem okoz nekem csalódást, Ő az egyetlen!

nem marad velem örökre, de ez az élet rendje. sajnos.

2013. febr. 25. 21:07
 18/51 anonim ***** válasza:
78%

és még 1, Ő a hűség példaképe! és sosem hagy cserben...

lehet barátod mellett döntesz, aztán fél év, vagy egy év múlva elhagy... akkor kutyád se lesz. :/

2013. febr. 25. 21:09
 19/51 anonim ***** válasza:
80%
Valaki egyszer azt mondta, hogy ha meg akarod tudni, jól választasz-e társat, nézd meg, hogyan bánik a gyengébbekkel és azokkal, akikkel nem kötelessége jól bánni. A beosztottjaival, a gyerekekkel és az állatokkal. A fiúd ezen a teszten szerintem megbukott.
2013. febr. 25. 21:12
 20/51 anonim ***** válasza:
79%

Kutya!

Egy kutya hűséges, egy emberben pedig előbb-utóbb csalódni fogsz.

2013. febr. 25. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!